Απειλή για βόμβα σε πλοίο της γραμμής Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα

Το ανώνυμα τηλεφώνημα δεν άργησε να αποδειχθεί φάρσα...

Must Read

Σε συναγερμό τέθηκαν στις 5 το απόγευμα οι αρχές στην Ηγουμενίτσα, μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα στο Κεντρικό Λιμεναρχείο της πόλης για εκρηκτικό μηχανισμό σε πλοίο της πορθμειακής γραμμής Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thespro.gr, το «Αγία Θεοδώρα», το ένα από τα δύο πλοία που φτάνουν στην Ηγουμενίτσα από την Κέρκυρα, ακινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ  το άλλο, ο «Αλκίνοος», έφτασε στο λιμάνι λίγο αργότερα.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις του Λιμεναρχείου και της Πυροσβεστικής, προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο και στα δύο πλοία. Ωστόσο, κατόπιν ολοκλήρωσης του ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, σήμανε «λήξη συναγερμού», καθώς δεν βρέθηκε τίποτα το ύποπτο.

Ως εκ τούτου, το απειλητικό τηλεφώνημα αποδείχθηκε πως δεν ήταν παρά ένα κακόγουστο αστείο, οπότε τα δύο πλοία θα συνεχίσουν τα δρομολόγιά τους προς το νησί των Φαιάκων, με μικρή καθυστέρηση, η οποία και προκάλεσε μια «μίνι» ταλαιπωρία των επιβατών τους.

*πηγή φωτο: thespro.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This