Η πρώτη αντίδραση της χήρας Καραϊβάζ για τις συλλήψεις

«Νοιώθω δικαιωμένη»

Must Read

Για τις συλλήψεις δύο δραστών που εμπλέκονται στη  δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το 2021, μίλησε η σύζυγός του Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ.

«Tο πίστευα (σ.σ. ότι θα έρθει η στιγμή των συλλήψεων). Και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις που έγιναν με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τη δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με το διευθυντή του ανθρωποκτονιών ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση όπως και σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη προβεί σε δύο συλλήψεις», είπε μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν γνωρίζει αν θα γίνουν και άλλες συλλήψεις, η ίδια δήλωσε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνετε ότι η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νοιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι προκειμένου να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, γιατί όπως έχω πει ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Και ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This