Αλεξανδρούπολη: Σοβαρό ατύχημα με γερανό – Στην εντατική ο χειριστής του

Μπλακ άουτ στη μισή πόλη

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεξανδρούπολη με αποτέλεσμα ένας άνδρας να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο χειριστής γερανού εκτελούσε εργασίες στο εργοτάξιο φυσικού αερίου στην περιοχή του Απαλού όταν χτύπησε στα ηλεκτροφόρα καλώδια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Παράλληλα το σοβαρό ατύχημα δημιούργησε μπλακ άουτ στη μισή Αλεξανδρούπολη.

Όσον αφορά στον χειριστή, ο οποίος είναι ηλικίας περίπου 48 ετών και εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου, προφανώς υπέστη ηλεκτροπληξία.

Η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα που τον “χτύπησε”, με τους γιατρούς να κρίνουν ότι πρέπει να εισαχθεί άμεσα στη ΜΕΘ, όπως και έγινε.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This