Βύρωνας: «Είμαι θύμα πλεκτάνης» υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που κατηγορείται πως κατασπαράσσει γάτες

Παραδέχεται ότι ο σκύλος του έχει επιτεθεί σε γάτες, αλλά αρνείται πως τις έχει σκοτώσει

Must Read

Τη δική του απάντηση στις καταγγελίες κατοίκων του Βύρωνα και της Καισαριανής δίνει ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που κατηγορείται πως, με προτροπή του ιδίου, κατασπαράσσει αδέσποτες γάτες, υποστηρίζοντας πως ο σκύλος του «σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε ζώα».

Ειδικότερα, μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Καρφής, ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που ακούει στο όνομα Μάρλεϊ, δηλώνει: «Είπαν ότι βάζω τον σκύλο μου και σκοτώνει τις γάτες και χαίρομαι με αυτό, ότι τις κρεμάω στα δέντρα. Είναι άδικο να την πληρώσω εγώ, να βρούμε αυτόν που το κάνει όλοι μαζί».

Σύμφωνα με κατοίκους του Βύρωνα, ο 27χρονος την περασμένη εβδομάδα είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του στο πάρκο της Ανάληψης. Μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών και περαστικών, ο σκύλος του κατακρεούργησε μία αδέσποτη γάτα. «Μού πετάχτηκε μία γάτα εκεί που ήταν οι θάμνοι στο πάρκο και αυτή η κυρία που δέχτηκε επίθεση και λέει ότι είναι δική της η γάτα με έβγαλε φωτογραφία, την ανέβασε στο Facebook και από εκεί ξεκίνησε όλο. Με γάτες είχα 2-3 περιστατικά όπως και αυτό. Όπως όλοι μας που έχουμε μεγάλα σκυλιά έχουμε τέτοια περιστατικά», σχολιάζει ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ, δίνοντας τη δική του εκδοχή.

Οι περιγραφές των ανθρώπων που ήταν μπροστά σε περιστατικά και είδαν ένα πίτμπουλ να κατασπαράζει γάτες παρουσία του αφεντικού του, περιγράφουν έναν άντρα που κρατούσε τον σκύλο του με διπλό σκοινί, για να αφήνει την μία άκρη και το κατοικίδιό του να ελευθερώνεται εύκολα, όταν δει μπροστά του γάτα, και να της επιτίθεται. «Είναι δεδομένο ότι είναι αυτός. Δηλαδή ο άνθρωπος ο οποίος με το σκυλί του σκότωσε την γάτα στην Ανάληψη την Κυριακή το πρωί είναι αυτός», δηλώνει σχετικά καταγγέλλων.

«Κάτι άκουσα για ένα διπλό σκοινί, το έχω για περισσότερη ασφάλεια, γιατί είναι πολύ δυνατός και θέλω να έχω την ασφάλεια ότι δεν θα μου φύγει. Υπάρχουν άτομα τα οποία μου έχουν αποστείλει προσωπικά μηνύματα, στα οποία εξιστορούν περιστατικά στα οποία τα ίδια τα άτομα αυτά που έχουν αποστείλει σε εμένα τα προσωπικά μηνύματα ήταν παρόντα σε περιστατικά πρωτοφανούς, βάρβαρης, στυγνής, απάνθρωπης κακοποίησης και δολοφονίας αδέσποτων γατιών», σχολιάζει ο 27χρονος.

Ο ίδιος θεωρεί πως έχει πέσει θύμα μίας πλεκτάνης και πως ο σκύλος του έχει εντοπίσει γάτες που ήταν ήδη νεκρές, χωρίς να τις έχει σκοτώσει εκείνος. «Όταν ξεκίνησα και πήγαινα τον σκύλο μου βόλτα στο πάρκο Καισαριανής στο σκοπευτήριο, ένα βράδυ ήταν αργά που είχα τελειώσει από τη δουλειά, είχε μυριστεί κάτι ο σκύλος μου και έπεσε κάτω και τριβόταν. Με πήρε μία άσχημη μυρωδιά και κατάλαβα ότι ήταν κάτι ψόφιο και ανάβω τον φακό και βλέπω μία λιωμένη γάτα. Τραβάω τον σκύλο μου, συνεχίζω την βόλτα μου και βρίσκω και άλλη γάτα ψόφια», λέει χαρακτηριστικά.

Για τις καταγγελίες των κατοίκων του Βύρωνα και της Καισαριανής ότι εκπαιδεύει τον σκύλο του αποκλειστικά και μόνο για να σκοτώνει γάτες, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ δηλώνει: «Με τις γάτες, όταν ήταν μικρότερος, ήταν λίγο πιο εξαγριωμένος. Όσο μεγαλώνει έχει ηρεμήσει, δηλαδή τώρα μπορεί να περάσει γάτα και να μην δώσει καμία σημασία. Τον έχω εκπαιδεύσει για να ηρεμήσει. Είναι πολύ προστατευτικό σκυλί, πολύ καλός με τον κόσμο. Είναι πολύ φιλικός».

«Στον ελεύθερό μου χρόνο πρώτον και κυριότερο βγάζω τον σκύλο μου βόλτα. Έχω μεγαλώσει με πολλά ζώα από μικρό παιδί, έχουν ζώα οι γονείς μου και τον πήρα που τον βρήκα αδέσποτο και προσπαθώ να τον εκπαιδεύω ακόμα και σήμερα», καταλήγει ο Νίκος Καρφής.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This