Ξεσπά η μητέρα του Γιώργου Καραϊβάζ: Μόνη δικαίωση να βρεθεί ο εντολέας

«Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, τι τον πείραξε το παιδί μου»

Must Read

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως ήταν φυσικό, ξύπνησαν δυσάρεστες μνήμες στους δικούς του ανθρώπους, οι οποίοι προσδοκούν σε κάποιου είδους δικαίωση.

Ένας εξ αυτών είναι και η κυρία Παναγιώτα Καραϊβάζ, μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, η οποία, σχολιάζοντας τις συλλήψεις των δύο υπόπτων για την υπόθεση, τονίζει πως εκείνο που, ουσιαστικά, την ενδιαφέρει, είναι να μάθει τον λόγο της δολοφονίας του γιου της. «Αυτές τις τελευταίες εξελίξεις τις περίμενα εδώ και δύο χρόνια. Ολα ήρθανε μπροστά μου από την αρχή», είπε μιλώντας στο MEGA και πρόσθεσε: «δικαίωση σίγουρα αισθάνομαι, για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου, και η δική μας ακόμα».

«Αυτό που θέλω, είναι να βρεθεί ο εντολέας και να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον ρωτήσω γιατί το έκανε αυτό, τι τον πείραξε το παιδί μου», είπε συνεχίζοντας η κυρία Καραϊβάζ.




«Ο πόνος μου μένει. Το παιδί μου ήταν ερωτευμένο με τη δουλειά του, μου έλεγε “μαμά δεν θα βγω ποτέ εγώ στην σύνταξη”. Ήταν τόσο αφοσιωμένο στη δουλειά του. Από 13 χρόνων είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία ο Γιώργος, προσπάθησε ο πατέρας του να του αλλάξει γνώμη, αλλά δεν τα καταφέραμε…» πρόσθεσε η χαροκαμένη μάνα.




Τι ισχυρίζεται η συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων

«Οι εντολείς αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Να πούμε και να αποσαφηνιστεί σχετικά με το παρελθόν των δύο αδελφών ότι δεν έχουν ποινικό παρελθόν, με την έννοια των καταδικών. Έχουν λευκό ποινικό μητρώο» υποστηρίζει η Αθανασία Σταυρή, δικηγόρος των δύο συλληφθέντων για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ.

Σχετικά με τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και εμπλέκουν τα δύο αδέλφια στην υπόθεση δολοφονίας, η συνήγορος ισχυρίστηκε τα εξής: «Δεν είναι σωστό να σχολιαστούν στο παρόν στάδιο στοιχεία της δικογραφίας. Πλειάδα στοιχείων δεν υπάρχει, αυτό μπορώ να σας πω. Θα αποδειχθεί ότι τα στοιχεία μεταξύ τους δεν συνδέονται και θα αποδειχθεί ότι υπάρχουν άλματα λογικής».

Σημειώνεται ότι ο γενικός γραμματέας του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, υποστήριξε νωρίτερα σήμερα πως «είναι θέμα χρόνου το να συλληφθούν όλοι όσοι είχαν συμμετοχή στην αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ».




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This