Απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο: Πώς ένας απλός περιπτεράς ακινητοποιεί ένοπλο ληστή στη Θεσσαλονίκη!

Είχε κάνει τουλάχιστον άλλες πέντε ληστείες

Must Read

Ένας 44χρονος αποπειράθηκε σήμερα τα ξημερώματα, Τρίτη (2/5) να ληστέψει με την απειλή όπλου περίπτερο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, ο υπάλληλος ωστόσο αντέδρασε και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άνδρας πλησιάζει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, κρατώντας αεροβόλο όπλο το περίπτερο και ζητά από τον υπάλληλο να του δώσει τα χρήματα. Τότε ο υπάλληλος με έναν φίλο του κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον ληστή. Στο βίντεο ο υπάλληλος φαίνεται πως πάλεψε κανονικά με τον ληστή, καθώς στην αρχή νόμιζε πως δεν ήταν αληθινό το όπλο. Ο εργαζόμενος κάλεσε την Αστυνομία και όπως προέκυψε από την έρευνα ο 44χρονος είχε διαπράξει άλλες πέντε ληστείες στην περιοχή της Ανάληψης, οι τρεις από αυτές στο ίδιο καφέ και η μία σε βενζινάδικο, στη συμβολή των οδών Μπότσαρη με Σόλωνος. Προανάκριση για διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας. 

 






Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα αεροβόλο όπλο.

 

Προανάκριση για διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας

 


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This