Οργή στα Χανιά: Χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι την 19χρονο έγκυο σύντροφό του

Το ζευγάρι φέρεται να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ

Must Read

Οργή έχει προκαλέσει στα Χανιά το νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με θύμα αυτήν την φορά μία νεαρή έγκυο! Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε συνοικία στο κέντρο των Χανίων, όταν ένας 34χρονος χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι την 19χρονη σύντροφό του, που κυοφορεί το παιδί τους.

Αφορμή στάθηκε ένας άγριος καυγάς που ξέσπασε μεταξύ τους, λίγο μετά τις 22:00 και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Τότε, ο «νταής» σύντροφος, πήρε ένα γυάλινο μπουκάλι και χτύπησε στο κεφάλι την 19χρονη εγκυμονούσα.

Αμέσως, εκείνη κάλεσε την Άμεση Δράση και αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και φόρεσαν χειροπέδες στον 34χρονο άνδρα. Ωστόσο, λίγο αργότερα η νεαρή κοπέλα δήλωσε στις αρχές ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του, ενώ αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να τις παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι φέρεται να κάνει χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ χωρίς να αποκλείεται την ώρα του συμβάντος να βρίσκονταν και οι δύο υπό την επήρεια ουσιών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This