Ανοίγει ξανά η υπόθεση της μικρής Μελίνας

Must Read

Στο επίκεντρο βρίσκεται και πάλι η υπόθεση θανάτου της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, αφού ο Αρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχε ασκηθεί από τον αντιεισαγγελέα Χριστόπουλο. Ως εκ τούτου, η υπόθεση θα εκδικαστεί εκ νέου στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, και μάλιστα σύντομα.

Η υπόθεση παρέμενε ανοιχτή, ύστερα από παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, ο οποίος κίνησε τις διαδικασίες για αναίρεση της απόφασης με την οποία τον περασμένο Νοέμβριο διαφαινόταν ότι έκλεινε οριστικά η υπόθεση σε ποινικό επίπεδο.

Αναλυτικά, στις 25 Νοεμβρίου επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, η υπόθεση. Η αναισθησιολόγος είχε αθωωθεί στο πρωτόδικο δικαστήριο, όμως ο εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης, και έτσι η υπόθεση θα εκδικαζόταν ξανά. Ωστόσο, το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης έκανε δεκτή την ένσταση των συνηγόρων υπεράσπισης της αναισθησιολόγου, με την οποία ζητούσαν να απορριφθεί η έφεση που είχε ασκήσει ο εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης αθωωτικής απόφασης, επειδή δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις.

Η εισαγγελέας της έδρας απέρριψε την ένσταση της υπεράσπισης, όμως το δικαστήριο την έκανε δεκτή και έτσι η υπόθεση έκλεισε, γεγονός που σόκαρε την οικογένεια της άτυχης Μελίνας. Μάλιστα, οι γονείς της αποχωρώντας από τα δικαστήρια υποστήριξαν ότι δεν τηρήθηκαν καν τα προσχήματα. Την ίδια ημέρα υπήρξε παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε να σταλούν τα πρακτικά του δικαστηρίου, προκειμένου ο αντιεισαγγελέας να έχει ολοκληρωμένη εικόνα, βάσει της οποίας θα προχωρούσε ή όχι στην κατάθεση αίτησης αναίρεσης. Τελικά, ο κ. Χριστόπουλος κατέθεσε αίτηση αναίρεσης, που έγινε δεκτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This