ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΣτον ανακριτή η χήρα Καραϊβάζ

Στον ανακριτή η χήρα Καραϊβάζ

Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Το κατώφλι του ανακριτή που διενεργεί έρευνα για την δολοφονία που «πάγωσε» το πανελλήνιο, πέρασε σήμερα η χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τον συνήγορο της Απόστολο Λύτρα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας μετά τη χθεσινή απολογία των δύο κατηγορούμενων για την δολοφονία του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο αδελφοί που συνελήφθησαν με ένταλμα του ανακριτή ως εμπλεκόμενοι στην εγκληματική ενέργεια κατά του δημοσιογράφου, χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά από πολύωρη απολογητική διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρνούνται τα πάντα, αμφισβητούν τα στοιχεία οι κατηγορούμενοι

Οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία, έδωσαν την δική τους εκδοχή σε όσα τους καταλογίζονται για την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του δημοσιογράφου στις 9 Απριλίου 2021, αρνούμενοι την κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος τους και οδήγησε στην σύλληψη τους μετά από ένταλμα των δικαστικών αρχών.

Τόσο ο 48χρονος όσο και ο 40χρονος αδελφός του φέρονται να ισχυρίστηκαν στον δικαστικό λειτουργό, πως δεν έχουν καμία σχέση με την μαφιόζικου τύπου ενέδρα θανάτου που στήθηκε έξω από το σπίτι του Καραϊβάζ στον Άλιμο.




Σύμφωνα ωστόσο με το κατηγορητήριο, ο μεγαλύτερος αδελφός ήταν ο οδηγός του λευκού βαν που έχει καταγραφεί στον τόπο του εγκλήματος.

Οι κατηγορούμενοι, όχι μόνο αρνούνται την πράξη που τους αποδίδεται, αλλά φαίνεται και να αμφισβητούν τα στοιχεία που τους έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης, για τα οποία η συνήγορός τους υποστηρίζει πως είναι ασύνδετα.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης