Λύνεται το μυστήριο για τον περίεργο θάνατο του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου

Αναμένεται να αποδοθούν ευθύνες

Must Read

«Φως» στο «τούνελ» του μυστηρίου που κάλυπτε από τις 23 Αυγούστου του 2021 τον θάνατο του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου κοντά στη Θήβα φαίνεται πως έχει πέσει και η υπόθεση οδεύει προς τη λύση της και την ανακούφιση της οικογένειας που πέρασε τόσες ώρες αγωνίας.

Όπως αποκάλυψε χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ζησιμάτος το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής, που ερευνούσε τον τελευταίο καιρό το σκοτεινό «τροχαίο» κοντά στη Θήβα, ολοκληρώνει τις έρευνές του

«Σήμερα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι είμαστε κοντά στην απόδοση ποινικών ευθυνών σε συγκεκριμένο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζησιμάτος.

Η δημοσιογράφος ανέφερε από την πλευρά της πως υπάρχει η πληροφορία πως στην σκοτεινή υπόθεση εμπλέκονται πρόσωπα που ασχολούνται με τα κοινά.

«Δεν θα σας διαψεύσω, η πληροφόρηση που έχετε είναι πάντα έγκυρη μετά από τόσα χρόνια δημοσιογράφος, οπότε δεν θα την αμφισβητήσω. Απλά είναι σε ένα κρίσιμο στάδιο η δικογραφία και η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και δεν θέλω να δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα. Και η δική μου πληροφόρηση οδηγεί σε αυτά που είπατε πριν. Αυτή τη στιγμή είμαστε στο στάδιο ταυτοποίησης», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η έρευνα καθυστέρησε πολύ και αν είχαν γίνει οι σωστές κινήσεις θα μπορούσε να λυθεί μέσα στα πρώτα 24ωρα.

«Εάν οι έρευνες από το τοπικό αστυνομικό τμήμα γίνονταν όπως θα έπρεπε, τότε το έγκλημα κατά του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου θα είχε εξιχνιαστεί μέσα σε δέκα εικοσιτετράωρα. Έγιναν πολλές παραλείψεις σε εκείνο το χρονικό σημείο και το τοπικό τμήμα δεν έκανε καμία απολύτως ουσιώδη έρευνα».

«Πρώτα εμφανίστηκαν οι μάρτυρες στην εκπομπή σας, εν συνεχεία οι μάρτυρες αυτοί κατεγράφησαν από την οικογένεια κι από εμάς δόθηκαν στο Α.Τ. Θηβών και στο συγκεκριμένο τμήμα ελήφθησαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες ήταν δειγματοληπτικού χαρακτήρα. Να σκεφτείτε μόνο ότι υπήρχε συγκεκριμένο εύρημα στο οδόστρωμα το οποίο θα αποκάλυπτε στα πρώτα εικοσιτετράωρα ποιος είναι ο δράστης του εγκλήματος, αλλά δεν αξιολογήθηκε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά όταν αυτή βάλτωσε, με παραγγελία της εισαγγελίας Θηβών, την έρευνα συνέχισε το Ανθρωποκτονιών

Η οικογένεια του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου είχε διορίσει τεχνικό σύμβουλο τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά. Η αδελφή του Γιολάντα και οι φίλοι του όλο αυτό τον καιρό πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και έγιναν οι ίδιοι ερευνητές για να ρίξουν φως στον μυστήριο θάνατο.

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου:

Ο Οδυσσέας έχασε τη ζωή του γύρω στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Αυγούστου 2021, στο 30ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Θηβών-Θίσβης Βοιωτίας, κοντά στο χωριό του, Ξηρονομή. Στην άκρη του δρόμου ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Mitsubishi Colt. Είχε αναμμένη τη μηχανή, τα αλάρμ, τα φώτα καμπίνας, αλλά και τα φώτα πορείας. Στο πίσω κάθισμα βρισκόταν ο αγαπημένος του σκύλος, Άργος. Στο σημείο εκείνο, φαίνεται ότι περίμενε κοντά μιάμιση ώρα και ερευνάται το ενδεχόμενο να είχε κάποιο ραντεβού, με άσχημη κατάληξη.

Οι αστυνομικοί που είχαν φτάσει στον τόπο, είχαν μιλήσει για τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη, χωρίς να γίνει η σχετική έρευνα από πραγματογνώμονα.

Δείτε επίσης:

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου – Το Ανθρωποκτονιών ερευνά ανθρωποκτονία με δόλο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This