Συλλήψεις και στην Ρόδο για αυθαίρετη δόμηση!

Φυσικά έγιναν και στην Μύκονο...

Must Read

Η κατασκευή αυθαιρέτων δεν αφορά μόνο την Μύκονο, όπως φαίνεται, αλλά είναι σαν μια «μάστιγα» που εξαπλώνεται σε άλλα νησιά, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε τέσσερα άτομα σε Μύκονο και Ρόδο στο πλαίσιο ελέγχων που συνεχίζονται για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν ξεχωριστές ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών.

Συγκεκριμένα στη Μύκονο συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, γιατί πραγματοποιούσαν εργασίες σε χώρους επιχείρησης όπου είχε επιβληθεί διακοπή οικοδομικών εργασιών.

Στη Ρόδο συνελήφθη ένας Έλληνας που λειτουργούσε επιχείρηση καταλαμβάνοντας τμήμα αιγιαλού-παραλίας όπου εντοπίσθηκαν σταθερές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές, καθώς και τραπεζοκαθίσματα, χωρίς άδεια.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This