Φεύγει ο Θανάσης Μαρτίνος τον Ιούνιο

Θα παραιτηθεί από διοικητής του Αγίου Όρους καθώς φαίνεται να είναι απογοητευμένος με το Μαξίμου - Οι δύο υποψηφιότητες για τη θέση του

Must Read

Τον Μάιο θα έχουμε αλλαγή στην κυβέρνηση, τον Ιούνιο αλλάζει, όπως με πληροφορούν οι αξιόπιστες πηγές μου, και ο διοικητής του Αγίου Όρους. Ο εφοπλιστής και τεράστιος φιλάνθρωπος Θανάσης Μαρτίνος έχει πάρει την απόφασή του.

Στη νέα κυβέρνηση θα υποβάλει την παραίτησή του και θα αποχωρήσει από τη διοίκηση του Αγίου Όρους. Επισήμως έχει κουραστεί και έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που τον εμποδίζουν να εκτελέσει τα καθήκοντά του. Ανεπισήμως κυκλοφορεί η φήμη πως έχει μία απογοήτευση και μία παγωμάρα στις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Κι αυτό γιατί κύκλοι φέρεται ότι τον φωτογραφίζουν μεταξύ των επιχειρηματιών και εφοπλιστών που ποτέ δεν έπαψαν να έχουν σχέση με τα ρωσικά συμφέροντα και αυτό δεν εντάσσεται στη στρατηγική της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη.

Και ο Θανάσης Μαρτίνος, έπειτα από όσα έχει προσφέρει στον τόπο και στην Εκκλησία, δεν φαίνεται να πετάει από τη χαρά του με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν. Γι’ αυτό και παίρνει τα… μπογαλάκια του και φεύγει.

Οι υποψήφιοι διάδοχοι

Ως διάδοχοι του Θ. Μαρτίνου στη διοίκηση του Αγίου Όρους έχουν φτάσει προσώρας στα αυτιά μου δύο πρόσωπα. Ο ένας είναι ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης Λευτέρης Οικονόμου. Αυτό στην περίπτωση που έχουμε κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Λευτέρης Οικονόμου έχει άριστες σχέσεις με τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ. Για να μην πω πως είναι ο «γέροντάς» του.

Στην περίπτωση που έχουμε μία κυβέρνηση συνασπισμού ή μία πολιτική αστάθεια, τότε ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος Εμμανουήλ θεωρεί πιο εύκολο να προωθηθεί η υποψηφιότητα του δικηγόρου Σάκη Κεχαγιόγλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This