Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της στη Θεσσαλονίκη

Must Read

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εις βάρος της 71χρονης από την Πολίχνη που τα ξημερώματα του Σαββάτου φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 44χρονο γιο της, την ώρα που κοιμόταν.

Λίγο πριν από τις 11 το πρωί της Κυριακής η 71χρονη πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου και παραπέμφθηκε σε ανακριτή, αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η ηλικιωμένη γυναίκα παραμένει υπό κράτηση, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 44χρονος γιος της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης όταν η 71χρονη μαχαίρωσε τον 44χρονο γιο της στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν. Στο σπίτι βρισκόταν επίσης ο σύζυγος της ηλικιωμένης ο οποίος μόλις αντίκρισε το γιο του μέσα στα αίματα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μητέρα και γιος φέρονται να αντιμετωπίζουν αμφότεροι σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το grtimes, η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως πίεσε με το δάχτυλο το κεφάλι του θύματος σε σημείο που είχε χειρουργηθεί παλαιότερα και έλειπε κομμάτι του κρανίου.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη η 71χρονη που μαχαίρωσε τον γιο της – «Τον μπέρδεψα με τον άντρα μου» ισχυρίζεται

Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη – Ηλικιωμένη τραυμάτισε σοβαρά τον 44χρονο γιο της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This