Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων: «Η 15χρονη έπαθε δύο φορές ανακοπή, ήταν καταπληκτικό παιδί»

«Το παιδί συμμετείχε στην εκδρομή με την συναίνεση των γονιών του», είπε

Must Read

Όχι μία αλλά δύο φορές έπαθε ανακοπή καρδιάς η 15χρονη που «έσβησε» στα Τρίκαλα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν διασκέδαζε σε μπαρ με τους συμμαθητές με τους οποίους είχε επισκεφτεί την πόλη στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Για τον θάνατο της άτυχης μαθήτριας μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συντετριμμένος ο Λουκάς Ντούβας, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 5ου ΓΕΛ Βύρωνα στο οποίο πήγαινε η 15χρονη.

«Λιποθύμησε στο κέντρο που διασκέδαζαν, τα παιδιά της έκαναν αέρα, δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Ο γιατρός που συνόδευε τα παιδιά, επανέφερε το κορίτσι με ΚΑΡΠΑ», είπε ο κ. Ντούβας.

Το κορίτσι είχε πάθει την πρώτη ανακοπή και αμέσως μετά έπαθε την δεύτερη που της στοίχισε την ζωή. Όπως έγινε γνωστό, το προσωπικό στο νοσοκομείο Τρικάλων έκανε προσπάθεια να επαναφέρει την 15χρονη επί δύο ώρες, χωρίς αποτέλεσμα.

«Πριν από κάθε πολυήμερη εκδρομή, το σχολείο ζητά υπεύθυνες δηλώσεις από τους γονείς για το εάν τα παιδιά τους έχουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Αυτή η δήλωση υπάρχει στο αρχείο του σχολείου. Το παιδί συμμετείχε στην εκδρομή με την συναίνεση των γονιών του», τόνισε ο κ. Ντούβας, σχολιάζοντας όσα γράφτηκαν ότι η μαθήτρια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Οι συμμαθητές της, οι καθηγητές και σύσσωμη η σχολική κοινότητα στο 5ο ΓΕΛ Βύρωνα είναι συγκλονισμένοι με όσα συνέβησαν.

«Στο σχολείο σήμερα η Α’ τάξη δεν θα κάνει μάθημα. Με την εποπτεία του Υπ. Παιδείας και του Δήμου, ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι θα βρεθούν κοντά στα παιδιά της τάξης της άτυχης κοπέλας. Ψυχολόγοι πήγαν και στο ξενοδοχείο των παιδιών, τα ξημερώματα του Σαββάτου, για να τα βοηθήσουν να διαχειριστούν τον θάνατο της συμμαθήτριας και φίλης τους».

Κλείνοντας ο κ. Ντούβας ανέφερε πως ήταν «καταπληκτικό, έξυπνο, ήσυχο παιδί, που δεν δημιουργούσε προβλήματα».

Σύμφωνα με τα αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης το κορίτσι «έφυγε» από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για την πλήρη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης παθολογικού υπόβαθρου ή άλλου εξωγενούς παράγοντα.

Δείτε τις δηλώσεις του:



Δείτε επίσης:

Τι έδειξε η νεκροψία για τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης μαθήτριας σε μπαρ στα Τρίκαλα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον ξαφνικό θάνατο της 15χρονης μαθήτριας στα Τρίκαλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This