Πάτρα: Στην «φάκα» νταής που έδειρε την σύντροφο του!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο επεισόδιο

Must Read

Ένα εφιάλτη βίωσε για ακόμη μια φορά μια γυναίκα στην Πάτρα η οποία έπεσε «θύμα» του ίδιου του συντρόφου της ο οποίος την ξυλοκόπησε άγρια!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το pelop.gr, ο νεαρός νταής ο οποίος είναι γνωστός στην πόλη καθώς συνδέεται με τον κόσμο και τα κυκλώματα της νύχτας ξέσπασε για άγνωστο λόγο εναντίον της συντρόφου του με απίστευτη ένταση και βιαιότητα με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάταγμα στο χέρι.

Η γυναίκα, τρομοκρατημένη και σοκαρισμένη, άμεσα πήγε στην αστυνομία για να κάνει την σχετική καταγγελία και ο άνδρας δεν άργησε να συλληφθεί. 

Ο νεαρός αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας κατηγορείται για βίαιο επεισόδιο κατά της συντρόφου του. Στις 28 του περασμένου Αυγούστου την είχε χτυπήσει άγρια ενώ ο ίδιος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο!

Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη η αναστάτωση που είχε προκαλέσει στα εξωτερικά ιατρεία που το προσωπικό δήλωσε αδυναμία να τον εξετάσει και να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ήταν τόση η υπερδιέγερση στην οποία βρισκόταν που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία για να τον ηρεμήσει καθώς οι άνδρες της ασφαλείας του ιδρύματος δεν μπορούσαν να τον προσεγγίσουν.

Στον άνδρα έγινε ηρεμιστική ένεση λαι ενώ όλοι πίστευαν ότι μετά τα όσα παραπάνω περιγράψαμε ο άνδρας θα ηρεμούσε, τα ξανάβαλε με τη σύντροφό του. Μάλιστα ήταν τόσο βίαια τα χτυπήματα που της έδωσε, που σύμφωνα με πληροφορίες τής έσπασε το χέρι!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This