Σπαράζει ο πατέρας της 12χρονης που παρασύρθηκε στην Καλλιθέα – Κακουργηματική δίωξη στον 32χρονο

«Μη μου τρυπάτε την καρδιά» λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού - Σε σοκ παραμένει η αδερφή της

Must Read

Με κακουργηματική δίωξη είναι αντιμέτωπος ο 32χρονος οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε το 12χρονο κοριτσάκι στην Καλλιθέα.

Ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που χθες το μεσημέρι την Καλλιθέα παρέσυρε το παιδί, το οποίο υπέκυψε σε λίγη ώρα, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα) καθώς και την πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

epoxeschannel.blogspot.com

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια της 12χρονης δεν μπορεί  να συνειδητοποιήσει πώς συνέβη το κακό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. «Μη μου τρυπάτε την καρδιά, δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς», κατάφερε να πει καταρρακωμένος ο πατέρας του κοριτσιού.




Η 12χρονη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, βρισκόταν στο διάζωμα μαζί με την 14χρονη αδερφή της, όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 32χρονο που κινούνταν επί της λεωφόρου Θησέως στο ρεύμα προς Τζιτζιφιές την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Τα κορίτσια επέστρεφαν από το σχολείο, αλλά η 12χρονη δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι της.

«Δεν ακούστηκε φρενάρισμα. Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού που ήταν μαζί με τη 12χρονη και το κοριτσάκι ήταν σοκαρισμένο. Κάποιοι φώναζαν ότι το παιδί πέθανε αλλά το κοριτσάκι ήταν ζωντανό. Προσπαθούσε να κουνηθεί αλλά δεν μπορούσε. Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και προσπάθησαν να απομακρύνουν το κοριτσάκι που ούρλιαζε ενώ παράλληλα έδιναν και τις πρώτες βοήθειες στη 12χρονη. Από ό,τι καταλάβαμε η 12χρονη δεν πέρασε από τη διάβαση αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και προσπάθησε να περάσει απέναντι το δρόμο. Τότε προφανώς, ερχόταν το αμάξι, στην κάθοδο της Θησέως και την παρέσυρε» ανέφεραν μάρτυρες στο protothema.gr.




Η 14χρονη αδερφή του κοριτσιού βρισκόταν σε σοκ και αδυνατούσε να περιγράψει στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοκ βρισκόταν και ο οδηγός του οχήματος.

7 ημέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στο σημείο

Για επτά ολόκληρες μέρες δεν λειτουργούσαν τα φανάρια στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης στην Καλλιθέα, όπου ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε μια 12χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, επικαλούμενος καταγγελίες περιοίκων.

Καταγγελία σοκ!

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαδιάς σημείωσε ότι μόλις έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος οι κάμερες των καναλιών, εμφανίστηκε συνεργείο που αποκατέστησε τη βλάβη σε μόλις 2 λεπτά, τονίζοντας και τις σχετικές ευθύνες της Πολιτείας. Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 32χρονος οδηγός του οχήματος, που συνελήφθη μετά το δυστύχημα. Συντετριμμένη και σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της 12χρονης που έχασε τη ζωή της άδικα στην άσφαλτο.


Το τροχαίο συνέβη μπροστά στα μάτια της 14χρονης αδελφής του παιδιού, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς επέστρεφαν μαζί στο σπίτι τους μετά το σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι δεν είναι σε θέση να μιλήσει σε κανέναν και δεν μπορούσε να πει κουβέντα στους αστυνομικούς. «Μη μου τρυπάτε κι άλλο την καρδιά, δεν μπορείτε να με βοηθήσετε καθόλου», είπε ο τραγικός πατέρας, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν.  

Διαβάστε ακόμα:

Καλλιθέα: Μπροστά στα μάτια της 14χρονης αδελφής της παρασύρθηκε η 12χρονη – Αρνητικό το αλκοτέστ του οδηγού

Τραγωδία στην άσφαλτο: Στον εισαγγελέα ο οδηγός που παρέσυρε τη 12χρονη στην Καλλιθέα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This