«Παιδί μου, παιδί μου», σπάραξε η μάνα – Με τραγούδια το ύστατο χαίρε στον 52χρονο που υπέκυψε μετά το σοκ του ξυλοδαρμού του

Στο Κιλκίς η κηδεία του ιδιοκτήτη γραφείου τελετών στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης – Το φθινόπωρο θα πάντρευε το γιο του και θα βάφτιζαν το εγγόνι του

Must Read

Με το αγαπημένο του τραγούδι και μπαλοθιές «βγήκε» για τελευταία φορά από το πατρικό του σπίτι στην Ευκαρπία του Κιλκίς ο 52χρονος Κώστας Μιχαηλίδης, ο οποίος το Σάββατο το πρωί έχασε τη ζωή του μετά από επεισόδιο που είχε με δύο αδέλφια Αρμένιους έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ο άτυχος άνδρας που κατά τις καταθέσεις των μαρτύρων δέχθηκε βίαιη επίθεση από τους δύο άνδρες, υπέκυψε τελικά μέσα στο ασθενοφόρο από ανακοπή καρδιάς, η οποία ωστόσο φέρεται να προκλήθηκε από το σοκ του καταγγελλόμενου ξυλοδαρμού του.




Σήμερα στα πάτρια εδάφη, ο 52χρονος είχε πλήθος κόσμου να τον συνοδεύει στην τελευταία του κατοικία, αλλά ο σπαραγμός της ηλικιωμένης μάνας του ήταν αυτός που τσάκισε κόκαλα… «Παιδί μου… παιδί μου», έλεγε κλαίγοντας…

Ο Κώστας Μιχαηλίδης πριν από τέσσερις μήνες πήρε μεγάλη χαρά καλωσορίζοντας τον εγγονό του σε αυτή τη ζωή και περίμενε πως και πως τη βάφτισή του, αλλά και μαζί τον γάμο του γιου του, τον προσεχή Σεπτέμβριο. Η μοίρα είχε όμως άλλα σχέδια…




Σύμφωνα με το Star η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 52χρονου έδειξε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από ισχαιμία του μυοκαρδίου. Επίσης, στο μέτωπο και το σώμα του, υπήρχαν εκδορές και εκχυμώσεις.

«Δεν είναι μόνο το αίμα, είναι η εσωτερική αιμορραγία … Από το σοκ του ξυλοδαρμού υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο», είπε η ανιψιά του, ενώ συγγενής του είπε ότι τον ρώτησε αν τον χτύπησαν και τα δύο αδέλφια «και μου κούνησε το κεφάλι και μου λέει ‘ναι’».

Το πρωί της Τρίτης, οι δύο δράστες 40 και 42 ετών θα απολογηθούν στον ανακριτή, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Υποστήριξαν ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον 52χρονο και ότι ο διαπληκτισμός έγινε επειδή εκείνος έβρισε τη μητέρα τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This