Άγρια επίθεση σε ανήλικο στο Μενίδι, για να του κλέψουν… 5 ευρώ!

«Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει»

Must Read

Από κάθε όριο έχει ξεφύγει η παραβατικότητα των ανηλίκων, με καθημερινά πλέον τα περιστατικά, ενώ κανένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει τη χώρα δεν κάνει ούτε απλή αναφορά στο σοβαρότατο αυτό θέμα.

Μια τέτοια συμμορία ανηλίκων στο Μενίδι ξυλοκόπησε άγρια 16χρονο για να του κλέψει… 5 ευρώ σε κέρματα!

Σοκαρισμένος ο ανήλικος, μιλώντας στο Open, ανέφερε: «Έπεσα στα γόνατα, τους είπα ότι δεν χρειάζεται, μου είπαν να βγάλω το μπουφάν μου, τους είπα και πάλι ότι δεν χρειάζεται και μετά ξεκίνησαν να με βαρούν. Μόλις έβαλα το χέρι μου στην τσέπη μου, για να δω αν με έκλεψαν, κατάλαβα ότι μου είχαν πάρει πέντε ευρώ σε ψιλά».

Μετά την επίθεση οι δράστες εξαφανίστηκαν και ο 16χρονος πήγε σε κοντινό κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια. «Αν δεν πέρναγε ένας περαστικός από εκεί πέρα, δύσκολα θα είχαν σταματήσει και πολύ εύκολα θα ήμουν αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο» είπε ο ανήλικος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This