Τραγωδία στα Σφακιά: Κατακλύζουν τα social media τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων του Νίκου

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως έφυγες...»

Must Read

«Μουδιασμένη» είναι ολόκληρη η Κρήτη, από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στα Σφακιά, όταν ο 25χρονος Νικολιός Καγιαδάκης έπαθε ηλεκτροπληξία από καλώδιο της ΔΕΗ, που κόπηκε από μπαλοθιές.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η τραγωδία, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα του Νίκου, κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις για εκείνον. Άλλοι με κοινές φωτογραφίες, άλλοι με μερικά λόγια ή με μαντινάδες, προσπαθούν να εκφράσουν την θλίψη τους, για τον πρόωρα χαμό του Νικολιού.

«Γιατί», «ήταν πολύ νωρίς», «ήσουν και θα είσαι το Νικολιό μας» γράφουν προσπαθώντας να απαλύνουν τη θλίψη από τον άδικο χαμό του 25χρονου.

«Πόσο γρήγορα αλλάζει η χαρά και γίνεται λύπη. Πως από χθες που γλεντούσατε με την οικογένειά σου, τους φίλους σου, σήμερα αυτοί, οι δικοί σου άνθρωποι και όλοι όσοι σε ήξεραν έρχονται να σε χαιρετήσουν για τελευταία φορά. Να σε δουν γαμπρό με τρόπο που δε θα ήθελε ποτέ και κανείς να σε δει. Θυμάμαι πως πριν καιρό λέγαμε με το μπαμπά μου, το μπάρμπα σου, πως είσαι πάντα μέσα στο χαμόγελο και πάντα στις παρέες είσαι η ψυχή τους, με τα αστεία σου, το χαβαλέ σου.. Ο πιο χαμογελαστός άνθρωπος. Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος. Ο άνθρωπος που είναι μόνιμα μέσα στην χαρά» έγραψε συγγενής του 25χρονου, στο προφίλ του στο Facebook και συμπλήρωσε:

«Και μιλάω στον ενεστώτα γιατί δε μπορώ να πιστέψω πως έφυγες, δε μπορώ να πιστέψω πως δε θα είσαι μαζί μας. Η λέξη “άδικο” δεν μπορεί να περιγράψει τίποτα..Καλό ταξίδι να έχεις ξαδερφάκι… Καλό ταξίδι.. Εις το επανιδείν». 

«Όλα έγιναν σε πέντε λεπτά»

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σφακίων Μανούσος Χιωτάκης περιέγραψε σε δηλώσεις του, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν.

«Κατά τις 12 η ώρα το βράδυ ήταν σε μια παρέα, επειδή έβαζαν δαχτυλίδι τα ξαδέρφια του. Το παιδί πηγαίνοντας να τους ξεπροβοδίσει, για αποχαιρετισμό έπαιξε δύο μπαλωθιές. Έτυχε οι σφαίρες να πάνε στο καλώδιο υψηλής τάσης , έπεσε το καλώδιο κάτω και πήραν φωτιά τα κλαδιά. Το παιδί πήγε να σβήσει τη φωτιά, πετώντας ένα μπουκάλι νερό. Πάτησε το νερό με το καλώδιο και έπαθε ηλεκτροπληξία. Στις 11 η ώρα ήμασταν μαζί. Όλα έγιναν στα 500 μέτρα από το σπίτι του, μέσα σε 5 λεπτά», τόνισε συντετριμμένος.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This