Ανησυχία στην Αττική για την περίεργη μυρωδιά

Καταγγελίες κατοίκων για οσμή αερίου

Must Read

Ανησυχία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η περίεργη οσμή που έχει παρατηρηθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Πλήθος καταγγελιών κάνουν λόγο για οσμή αερίου σε Καλλιθέα, Γαλάτσι, Νέα Σμύρνη και Ψυχικό. Το θέμα ερεύνησε και η Πυροσβεστική η οποία δεν διαπίστωσε κάποια διαρροή αερίου, ενώ καθησυχαστική εμφανίστηκε η εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) σε ανακοίνωσή της, μετά τις καταγγελίες των πολιτών.

«Σε συνέχεια αναφορών που δέχθηκε το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Εταιρείας για οσμή σε περιοχές του Ν. Αττικής, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής (ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ) ενημερώνει ότι, από τους μέχρι τώρα ελέγχους και επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, διαπιστώνεται ότι η οσμή δεν σχετίζεται με το Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου. Περαιτέρω ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΔΑ.

Την ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται η οσμή να προέρχεται από τα λύματα, μετά από την άνοδο της θερμοκρασίας, τις τελευταίες ημέρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This