Μητέρα 16χρονου Μενίδι: «Το παιδί μου φοβάται να βγει έξω μετά τον ξυλοδαρμό»

Must Read

«Μουδιασμένος» εξακολουθεί να είναι ο 16χρονος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομηλίκους του, στο Μενίδι την περασμένη Κυριακή.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα του 16χρονου, Χριστίνα Χατζόγλου, εκτίμησε πως η ομάδα ανηλίκων είχε στήσει καρτέρι στον γιο της.

«Μου είπε ότι θα πάει να πιει ένα καφέ στο Μενίδι και μετά από λίγες ώρες τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε. Με κάλεσε μετά μία κυρία από ένα ανθοπωλείο και μου είπε ότι έχουν τον γιο μου χτυπημένο. Πήγα να ετοιμαστώ για να τον πάρω. Τρόμαξα. Δεν θέλω να συμβεί σε καμία μάνα, σε κανένα παιδί αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε η μητέρα του 16χρονου.

Ο 16χρονος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά, ενώ οι ανήλικοι ανήρτησαν το βίντεο που απεικονίζεται ο ξυλοδαρμός στο διαδίκτυο. Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου, οι αστυνομικοί έστειλαν το παιδί της με ταξί στο σπίτι, αντί να το πάνε στο νοσοκομείο. «Έπρεπε να τον στείλουν στο νοσοκομείο και να μας καλέσουν από εκεί να πάμε να τον πάρουμε. Τον πήγαμε εμείς στο νοσοκομείο, με τον πατέρα του», επεσήμανε η γυναίκα.

«Το παιδί μου ντρέπεται να βγει έξω, φοβάται μην του ξανατύχει»

Πλέον, ο 16χρονος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να βγει έξω από το σπίτι του, γιατί φοβάται.

«Ο γιος μου είναι το πιο εξαίρετο παιδί, το πιο ήσυχο. Έχουμε δώσει καλές αρχές. Όπως έχω δώσει αρχές σε αυτό το παιδί, έχω δώσει και στα άλλα δύο μου παιδιά. Το παιδί μου ντρέπεται να βγει έξω, φοβάται μην του ξανατύχει», συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν συλληφθεί. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος εξήγησε πως οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι πλημμεληματικές, με τον ίδιο να τονίζει πως οι ποινές θα πρέπει να γίνουν αυστηρότερες.

 

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This