Ώρες αγωνίας για το δίχρονο κοριτσάκι από τα Χανιά – Καταθέτει ο πατέρας

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Must Read

Κρίσιμες αναμένονται οι επόμενες ώρες για το μικρό κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ίδιος του ο πατέρας. 

Σήμερα, Τετάρτη 17/5, θα καταθέσει ο πατέρας του μικρού παιδιού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια. Την ίδια στιγμή, στο χωριό της οικογένειας, κανείς δε μπορεί να πιστέψει πως το μικρό αγγελούδι βρέθηκε κάτω από το βαρύ ΙΧ φορτηγό. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ωστόσο η σκέψη και η αγωνία όλων βρίσκονται κοντά στο δυόμιση ετών κοριτσάκι και στη μάχη που δίνει για τη ζωή του. Το παιδί που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ. Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες. Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Κισσάμου το πρωί της περασμένης Τρίτης 16/5. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματισμός φαίνεται να προήλθε από αυτοκίνητο, το οποίο φέρεται να οδηγούσε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος έκανε όπισθεν και παρέσυρε το παιδί χωρίς να το αντιληφθεί.

 

 

Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, όταν ο 48χρονος πατέρας του μπήκε στο αυτοκίνητο του και ενώ έκανε όπισθεν, το παρέσυρε, χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν πίσω από το αγροτικό.

«Δεν την είδα»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του πατέρα ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα, ο άνδρας υπεβλήθη σε αλκοτέστ – που βγήκε αρνητικό.

Διαβάστε ακόμα: 

Κρήτη: «Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα του κοριτσιού που χαροπαλεύει διασωληνωμένο

Σοκ στα Χανιά: Πατέρας παρέσυρε με το αγροτικό το 2,5 ετών παιδί του – Χαροπαλεύει το κοριτσάκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This