Καθόλου καλά παιδιά οι κρατούμενοι στις φυλακές Δομοκού: Βρέθηκαν ναρκωτικά και μαχαίρια σε έλεγχο

Must Read

Δεν σταματούν την παράνομη δράση τους ακόμα και μέσα στις φυλακές οι κρατούμενοι στο  κατάστημα του Δομοκού.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έκαναν χθες το βράδυ οι σωφρονιστικοί φρουροί σε συνεργασία με την ειδική ομάδα του Τμήματος Εξωτερικής φρουράς του σωφρονιστικού καταστήματος, έχοντας μαζί τους και σκύλο εκπαιδευμένο για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν πολλά «καλούδια» ανάμεσα στα οποία ναρκωτικά και μαχαίρια!

Συγκεκριμένα, μέσα στα κελιά αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες συνολικού βάρους 100 γραμμαρίων, πιθανόν ινδικής κάνναβης, 40 ναρκωτικά χάπια, έξι κινητά τηλέφωνα, τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια, ένας αυτοσχέδιος ρευματοκλοπέας, δύο φορτιστές κινητών τηλεφώνων, δύο hands free, μία αυτοσχέδια λίμα κοπής σιδήρου και έξι κάρτες sim.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι πέρασαν εκ νέου χειροπέδες σε οκτώ άτομα, οι περισσότεροι αλλοδαποί, ως υπαίτιοι – κάτοχοι των παραπάνω παράνομων και μη προβλεπόμενων από τον Σωφρονιστικό Κώδικα αντικειμένων στα σωφρονιστικά καταστήματα.

Δείτε τι βρέθηκε:

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Τα…έχασε η ΕΛ.ΑΣ. – Πού έκρυβε τα ναρκωτικά νεαρός

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This