Απίστευτο ρεκόρ για κλέφτη: Συνελήφθη για 51η φορά! Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση του

Τι συνέβη και πιάστηκε ξανά στα πράσα

Must Read

Ένα ρεκόρ συλλήψεων έχει στην «πλάτη» του ένας 40χρονος ο οποίος έχει την…συνήθεια να κλέβει οχήματα και μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί της περασμένης Τρίτης άνδρες της Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων πέρασαν στον κλέφτη χειροπέδες όχι για πρώτη και για δεύτερη αλλά για 51η φορά! Αιτία ήταν το γεγονός ότι νωρίτερα είχε παραβιάσει ΙΧ στην οδό Στουρνάρη.

Η ΕΡΤ έφερε στην δημοσιότητα ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο απεικονίζεται η δράση του άνδρα ο οποίος στις 5 Μάιου, πάλι στην περιοχή των Εξαρχείων, είχε κλέψει μηχανάκι. 

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε την επόμενη μέρα χρησιμοποίησε το δίκυκλο για να αρπάξει από ένα πολίτη το κινητό του  στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Αλεξάνδρας.

Το θύμα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια. Τον ακολούθησε, πιάστηκε από το μηχανάκι και προσπάθησε να πάρει πίσω το τηλέφωνο.

Ο αδίστακτος δράσης δεν δίστασε να τον σύρει με το δίκυκλο και να αρχίσει να του δίνει μπουνιές για να διαφύγει. Τελικά, εγκαταλείπει το μηχανάκι και γίνεται καπνός μαζί με το κλεμμένο κινητό.

Ο 50χρονος κατήγγειλε τη ληστεία στο Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, αναγνώρισε τον κακοποιό σε φωτογραφίες και μετά από αναζητήσεις ο 40χρονος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα επ’ αυτοφώρω.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν ο δράστης πίσω από 13 κλοπές και μία ληστεία. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την δράση του 40χρονου:



(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This