Σοκ στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη μάνα μπροστά στο παιδί και αυτοκτόνησε

Φρίκη με το φονικό στη Στρατονίκη - Στο νοσοκομείο ο 8χρονος

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Στρατονίκης στην Χαλκιδική μετά από την άγρια δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 36χρονη μητέρα του παιδιού τους, μπροστά στο 8χρονο αγοράκι και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του, στρέφοντας την κάνη του όπλου στον εαυτό του.

Μάλιστα, από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε στα μάτια το 8χρονο αγόρι, το οποίο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Για καλή του τύχη, το άλλο παιδί της οικογένειας, μια 12χρονη, δεν βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας, αλλά στην γιαγιά της.

Την 36χρονη και τον σύζυγό της, εντόπισε νεκρούς μέσα σε λίμνη αίματος, η θεία του 39χρονου, η οποία κάλεσε αμέσως την αστυνομία. 

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που ο άνδρας σκότωσε την σύζυγό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This