Τραγωδία στην Χαλκιδική: «Ήταν αγαπημένοι, δεν γνωρίζαμε αν τους συνέβαινε κάτι»

Το αγοράκι που είδε το φονικό είναι με ειδικές ανάγκες - Η αδερφή του ήταν στην γιαγιά

Must Read

Ως μια οικογένεια που ήταν αγαπημένη και δεν έδινε κανένα δικαίωμα, ούτε φαινόταν ότι κάτι την απασχολούσε περιγράφουν οι κάτοικοι στην Στρατονίκη Χαλκιδικής αυτή του 36χρονου ο οποίος νωρίτερα σήμερα το πρωί πυροβόλησε και σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του μπροστά στα μάτια του 8χρονου αγοριού της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στρατονίκης, Νίκος Αντωνίου είναι σοκαρισμένος από την τραγωδία.

Όπως λέει στο ethnos.gr, ως εξωτερικός παρατηρητής έβλεπε όλα να κυλούν ομαλά στην ζωή της οικογένειας και δεν έδειχναν κάτι περίεργο στην συμπεριφορά τους.

Όμως, όπως τονίζει ο ίδιος, «κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι κάποιου». Ο 36χρονος δούλευε στα μεταλλεία της περιοχής και καταγόταν από το χωριό, ενώ η 39χρονη καταγόταν από την Ιερισσό.

Αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως μπροστά στο αποτρόπαιο συμβάν ήταν η κόρη του ζευγαριού, όμως τελικά ήταν ο γιος. Το ζευγάρι είχε έναν 8χρονο γιο και μια 12χρονη κόρη.

Ο μικρός σήμερα, λόγω των εκλογών, δεν είχε σχολείο και έμεινε σπίτι με τους γονείς του, ενώ το ο κοριτσάκι της οικογένειας είχε πάει στη γιαγιά του. Το αγοράκι, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι με ειδικές ανάγκες, τραυματίστηκε στο χέρι από θραύσματα και  μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Πηγές αναφέρουν πως όταν για πολύ ώρα είχε γαντζωθεί από το άψυχο σώμα της μητέρας του!

Συγγενής του ζευγαριού  αναφέρουν ότι το φονικό έγινε στο σπίτι του ζευγαριού και τα άψυχα σώματά τους ανακάλυψε συγγενής!

Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε η μητέρα της κοπέλας η οποία είναι σοκαρισμένη.

Οι κάτοικοι τονίζουν πως ο 36χρονος και η 39χρονη φαίνονται πολύ αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Μάλιστα, πρόσφατα είχαν εγκατασταθεί σε καινούριο σπίτι.

Χθες, όπως τονίζει, ένας κάτοικος είχε δει τον δολοφόνο και αυτόχειρα και τον είχε ρωτήσει για το πως βλέπει τα αποτελέσματα των εκλογών. Παράλληλα, αναρωτιέται τι έγινε και όπλισε το χέρι του.

Δείτε βίντεο:






Δείτε επίσης:

Σοκ στη Χαλκιδική: Σκότωσε τη μάνα μπροστά στο παιδί και αυτοκτόνησε – Τραυματίστηκε το κοριτσάκι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This