Ασπρόπυργος: Συνελήφθη και για revenge porn 35χρονος που βίαζε ανήλικη

Την εκδικήθηκε όταν εκείνη θέλησε να τερματίσει τις επαφές τους

Must Read

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού σε έναν 35χρονο, τον οποίον εντόπισαν στην περιοχή του Ασπροπύργου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό και εκδικητική πορνογραφία (revenge porn) σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., o κατηγορούμενος γνωρίστηκε με την ανήλικη μέσω διαδικτύου και στην πορεία προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Ωστόσο, όταν εκείνη θέλησε να ξεκόψει, ο 35χρονος αποφάσισε να την εκδικηθεί, αποστέλλοντας σε τρίτο άτομο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονιζόταν η ανήλικη.

Σε έρευνα σε σπίτια του κατηγορούμενου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας σκληρός δίσκος, μία συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (usb) και δύο κινητά τηλέφωνα. Κατόπιν, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, κατηγορούμενος για βιασμό, εκδικητική πορνογραφία, απειλή, εξύβριση, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This