«Επιτέθηκε πρώτη» η 60χρονη, ισχυρίστηκε ο πρώην σύντροφός της που την κατακρεούργησε στη Βαρβάκειο

Ο τσακωμός έγινε άγρια δολοφονία - Της άρπαξε το μαχαίρι και την μαχαίρωσε με αγριότητα 20 φορές!

Must Read

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το newsbreak.gr ο 42χρονος πρώην σύντροφός της είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας της 60χρονης γυναίκας ελληνικής καταγωγής, που βρέθηκε την Τρίτη σχεδόν κατακρεουργημένη στην πλατεία που υπάρχει απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά.

Μετά την εξέταση του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας, αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων, ο δολοφόνος συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, έχοντας στην κατοχή του αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Η ομολογία

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι αυτός τραυμάτισε θανάσιμα με αλλεπάλληλες μαχαιριές την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε σχέση παλαιότερα με το θύμα, ενώ, όπως είπε, λίγο πριν από την δολοφονία έκαναν μαζί χρήση ναρκωτικών.

Επίσης, υποστήριξε ότι σε κάποια στιγμή τσακώθηκαν, η 60χρονη του επιτέθηκε πρώτη και τότε εκείνος άρπαξε το μαχαίρι που είπε ότι έβγαλε η γυναίκα και την μαχαίρωσε με αγριότητα πολλές φορές, κυρίως στο λαιμό. Αρνήθηκε ωστόσο ότι αυτός πήρε την τσάντα και το κινητό της.

Αμέσως μετά, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 42χρονος έχει ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς και τον είχαν διώξει παλαιότερα από δομή απεξάρτησης.

Πάνω από 20 οι μαχαιριές!

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης είχε πει νωρίτερα στο Star, ότι τα χτυπήματα στο σώμα της άτυχης γυναίκας δεν ήταν πέντε, αλλά πάνω από 20!

Κάτι που επιβεβαιώνεται από τη νεκροψία, όπου διαπιστώθηκε πως το θύμα έφερε 20 τραύματα από «νύσσον – τέμνον όργανο», τα οποία εντοπίστηκαν κυρίως στην περιοχή του λαιμού και προκάλεσαν τον θάνατο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάσθηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας 60χρονης ημεδαπής, η σορός της οποίας βρέθηκε πρωινές ώρες της Τρίτης, 23 Μαΐου 2023, σε πλατεία έναντι της Βαρβακείου αγοράς στην Αθήνα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστης είναι 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα (25-05-2023) στο κέντρο της Αθήνας και συνελήφθη καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης προηγήθηκε δακτυλοσκοπική διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του θύματος, τα οποία στο αρχικό στάδιο των ερευνών ήταν άγνωστα. Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This