Τραγωδία στην Χαλκιδική: «Ο 8χρονος έχει την υποστήριξη των συγγενών του», λέει ο διευθυντής παιδοχειρουργικής

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Must Read

Στην κατάσταση της υγείας του 8χρονου αγοριού από τη Στρατονίκη Χαλκιδικής  που είδε τον πατέρα του να δολοφονεί την μητέρα του το πρωί της Δευτέρας και μετά να αυτοκτονεί αναφέρθηκε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργος Τσικόπουλος. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», το παιδί έχει βγει από την ΜΕΘ και βρίσκεται πλέον στην παιδοχειρουργική κλινική.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί έχουμε το παιδάκι δίπλα μας. Έφυγε από την ΜΕΘ και είναι στη παιδοχειρουργική. Το παιδί είναι σταθερό και έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον», είπε ο κ. Τσικόπουλος.

Ο 8χρονος θα υποβληθεί σε ακόμα περισσότερα χειρουργεία για την αποκατάσταση του χεριού του το οποίο τραυματίστηκε από τα σκάγια.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του νοσοκομείου το παιδί «δεν κινδυνεύει πλέον αλλά έχει ένα πρόβλημα στο χέρι, όπου θα γίνει ένα ακόμη χειρουργείο την Τρίτη το πρωί.

Εάν όλα πάνε καλά τότε θα κάνουμε ένα μεγάλο χειρουργείο την επόμενη εβδομάδα στην αποκατάσταση του νεύρου. Εάν δεν πετύχει θα έχει προβλήματα στη λειτουργία του χεριού. Έως τότε θα είναι εδώ το παιδί».

Όσο για την ψυχική του υγεία, όπως είπε ο κ. Τσικόπουλος, το παιδί έχει στο πλάι του συνεχώς την γιαγιά του από την πλευρά της μητέρας του αλλά και συγγενείς που το αγαπούν και το κάνουν να αισθάνεται όμορφα.

Καταλήγοντας ο κ. Τσικόπουλος σημείωσε πως τον 8χρονο επισκέφτηκε η 12χρονη αδερφή του στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 8χρονος βρέθηκε 5 ώρες μόνος του μετά την δολοφονία και την αυτοκτονία και περπατούσε μέσα στα αίματα. Η αδερφούλα του βρισκόταν στο σπίτι της γαιγιάς της.

Δείτε το βίντεο:



Δείτε επίσης:

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σε νέες επεμβάσεις θα υποβληθεί ο 8χρονος

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Τους γονείς του ζήτησε να δει ο 8χρονος!

Έγκλημα στην Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Ποιά η κατάσταση της υγείας του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This