Έγκλημα στην Χαλκιδική: Αποσωληνώθηκε ο 8χρονος – Ποιά η κατάσταση της υγείας του

Must Read

Αποσωληνώθηκε το 8χρονο αγοράκι, που είχε τραυματιστεί στο σπίτι του στην Χαλκιδική, όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του με καραμπίνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε! Οι γιατροί στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, κατάφεραν χθες το βράδυ να αποσωληνώσουν το παιδί έπειτα από πέντε ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.

Υπενθυμίζεται, ότι τις προηγούμενες ημέρες οι γιατροί του «Ιπποκράτειου» περίμεναν την κατάλληλη στιγμή προκειμένου να τον «ξυπνήσουν», παρά το γεγονός ότι είχε διαφύγει τον κίνδυνο.

Πλέον, το 8χρονο παιδί, που περπατούσε επί πέντε ώρες μέσα στα αίματα, ανάμεσα στα πτώματα των γονιών του, νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος. Στο πλευρό του στέκονται απ΄την αρχή και ειδικοί ψυχολόγοι, που θα τον βοηθήσουν να διαχειριστεί την νέα πραγματικότητα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This