Έγκλημα στην Χαλκιδική: Σε νέες επεμβάσεις θα υποβληθεί ο 8χρονος

Το παιδί ζήτησε να δει τους γονείς του

Must Read

Σε νέα χειρουργεία αναμένεται να υποβληθεί ο 8χρονος ο οποίος την Δευτέρα είδε τον πατέρα του να σκοτώνει την μητέρα του και μετά να αυτοκτονεί μέσα στο σπίτι τους στην Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, Γιώργος Τσικόπουλος είπε πως την Τρίτη θα υποβληθεί στην πρώτη επανεγχείρηση στο χέρι του και από εκεί και πέρα θα δρομολογηθεί ένα ακόμα μεγάλο χειρουργείο για την αποκατάστασή του.

«Έχουμε μέλλον αλλά το παιδάκι βρίσκεται σε καλό δρόμο» τόνισε ο κ. Τσικόπουλος.

Ο ίδιος ανέφερε πως το παιδί δεν έχει αντιληφθεί πως οι γονείς του δεν βρίσκονται στην ζωή. Προκειμένου να διευκολύνουν την κατάσταση δίπλα του βρίσκονται συγγενείς του αλλά και μια ομάδα παιδοψυχολόγων.

Ο κ. Τσικόπουλος, μιλώντας στο Star, σημείωσε ότι «το χεράκι του είναι θρύψαλα. Έχει έλλειμμα δέρματος, μυών, τενόντων και κυρίως έχει υποστεί διατομή το ωλένιο νεύρο».

Ο ίδιος είπε ότι, τα τραύματα στο σώμα του θα αντιμετωπιστούν και θα θεραπευθούν, ωστόσο δεν θα συμβεί το ίδιο και με τα τραύματα της ψυχής του.

«Αμφιβάλλω προσωπικά αν τα ψυχικά του τραύματα θα μπορέσουν να επουλωθούν. Όταν συνέλθει θα πέσει πάνω του όλο το ψυχιατρικό team για να το βοηθήσουν», υποστήριξε.

Ο 8χρονος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Ωστόσο, η υγεία του είχε καλή εξέλιξη και αποσωληνώθηκε ενώ αποκαταστάθηκε η επικοινωνία του με το περιβάλλον.

Ο μικρός ο οποίος έζησε ένα εφιάλτη και τραυματίστηκε από τα σκάγια του όπλου ζήτησε να δει τους γονείς του…

Τώρα στο πλευρό του μικρού θα σταθούν οι παιδοψυχολόγοι που έχουν «επιστρατευτεί» από το νοσηλευτικό ίδρυμα και οι συγγενείς του ώστε να καταφέρουν να διαχειριστούν την δύσκολη ψυχολογική του κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί θα παραμείνει για λίγες ώρες ακόμη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χρειαστεί να υποβληθεί σε νέες χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ και χθες οι γιατροί προχώρησαν στην αφαίρεση θραυσμάτων από το πρόσωπό του και συγκεκριμένα κάτω από το μάτια και στη μύτη, καθώς και στον λαιμό του.

Πλέον, το 8χρονο παιδί, που περπατούσε επί πέντε ώρες μέσα στα αίματα, ανάμεσα στα πτώματα των γονιών του, νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση και, βέβαια, όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι, ο αγώνας που έχει μπροστά του για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι μεγάλος.

Δείτε επίσης:



Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This