Κως: Στη «φάκα» ασφαλιστής – μαϊμού που εξαπατούσε πολίτες – 18.000 ευρώ τα κέρδη του!

Must Read

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, χθες, στην Κω, ένας άνδρας ο οποίος παρουσιαζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες ως ασφαλιστής και τους έφτιαχνε πλαστά συμβόλαια ενώ έπαιρνε κανονικά τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι Έλληνας και είτε κατάρτιζε πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων, είτε εξέδιδε ασφαλιστήρια σε άλλη εταιρεία από αυτή που αναγραφόταν στο συμβόλαιο μικρότερης όμως διάρκειας και κάλυψης και εισέπραττε τα ασφάλιστρα από ανυποψίαστους πολίτες-πελάτες χωρίς να προβαίνει στην συμφωνημένη ασφάλιση.

Μάλιστα, το ύψος της αξίας των πλαστών ασφαλιστηρίων που κατασχέθηκαν ανέρχεται στις 18.586,39 ευρώ!

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 131 πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια, 3 κυνηγετικά όπλα και 535 ευρώ. Επίσης εντοπίστηκε ηλεκτρονική φόρμα παραγωγής ασφαλίστρων ως ψηφιακό πειστήριο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This