Συνελήφθη γυναίκα για κλοπές και συναλλαγές με κλεμμένες κάρτες

Must Read

Δεν πρόλαβε να χαρεί τις αγορές της μια γυναίκα στην Ημαθία τις οποίες πραγματοποιούσε με τα χρήματα και τις κάρτες…άλλων και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, για κλοπή και συναλλαγές με κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, συνελήφθη μια γυναίκα χθες το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Βέροιας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, προχθές το πρωί, εισήλθε σε κατάστημα στη Βέροια προσποιούμενη την πελάτισσα και χωρίς να γίνει αντιληπτή αφαίρεσε από τσάντα υπαλλήλου, γυαλιά ηλίου, ένα πορτοφόλι με προσωπικά έγγραφα, χρηματικό ποσό 80 ευρώ και τραπεζικές κάρτες.

Μάλιστα με τις τραπεζικές κάρτες, σύμφωνα με την αστυνομία, πραγματοποίησε στη συνέχεια, ανέπαφες συναλλαγές αξίας 207,49 ευρώ!

Το κλεμμένο πορτοφόλι εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς με το περιεχόμενό του, εκτός των χρημάτων και των τραπεζικών καρτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This