Θάνατος 15χρονου από τρακτέρ: Θρήνος στο Λασίθι – Το απόγευμα το «τελευταίο αντίο»

Θλίψη στο σχολείο που φοιτούσε ο ανήλικος

Must Read

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στο χωριό Κρούστα στο Λασίθι τον αναπάντεχο και τραγικό χαμό ενός 15χρονου ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή όταν εγκλωβίστηκε στη φρέζα του τρακτέρ.

Το κλίμα στο χωριό είναι ιδιαίτερα βαρύ καθώς η οικογένεια του άτυχου ανήλικου θα τον αποχαιρετήσει σήμερα το απόγευμα.

Πιο συγκεκριμένα η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Κρούστα, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία.

Συντετριμμένοι είναι και οι συμμαθητές και οι καθηγητές στο ΕΠΑΛ Αγίου Νικολάου όπου φοιτούσε ο μαθητής.

Η διευθύντρια του σχολείου,  Χαρά Αθανασοπούλου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου εξέφρασε την θλίψη της και εξέφρασε τα συλλυπητήριά στην οικογένεια και στους φίλους του άτυχου μαθητή.

Δείτε τι έγραψε:

«Δυστυχώς η σημερινή ημέρα είναι ΜΑΥΡΗ για το Σχολείο μας, καθώς έπειτα από δυστύχημα, ένας μαθητής της Α Τάξης δεν είναι πια μαζί μας.

Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του μαθητή μας.

Το Σχολείο μας είναι πάντα δίπλα σε όλους σας και σας παρακαλούμε να μας ζητάτε/ζητήσετε οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε/χρειαστείτε.

Η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη. Ας το σκεφτόμαστε πιο συχνά αυτό. Και να προσέχουμε τους εαυτούς μας».

Το περιστατικό

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Κρήτη, καθώς ένας 15χρονος έχασε τη ζωή του όταν εγκλωβίστηκε σε τρακτέρ.

Το ατύχημα συνέβη στο χωριό Κρούστα στο Λασίθι όπου ο νεαρός είχε πάει στο χωράφι του παππού του, όπου έκανε εργασίες. Κάποια στιγμή ο παππούς του απομακρύνθηκε για λίγο και και τότε τα πόδια του 15χρονου εγκλωβίστηκαν από τη φρέζα του τρακτέρ αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατα τραύματα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, άμεσα ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή λόγω των σοβαρών τραυμάτων και της συνεχούς αιμορραγίας.



Δείτε επίσης:

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 15χρονος που εγκλωβίστηκε σε τρακτέρ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This