Υπόθεση παιδοκαρδιοχειρούργου: Τουλάχιστον 20 τα θύματα! Οι δικαιολογίες του γιατρού για τους θανάτους

Αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα για τον αδίστακτο γιατρό

Must Read

Συνεχίζεται η εντατική έρευνα της Αστυνομίας για τον παιδοκαρδιοχειρούργο που ευθύνεται για τους μυστηριώδεις θανάτους παιδιών.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό», η υπόθεση κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή καθώς ο γιατρός ο οποίος είναι 60 ετών και θεωρεί τον εαυτό του «Μεσσία» είναι υπεύθυνος για τον θάνατο τουλάχιστον 20 παιδιών!

Το θέμα άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από μερικούς μήνες όταν οι γονείς των παιδιών που έχασαν τη ζωή τους αλλά και άλλων παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα και έσπευσαν στον ειδικό να χειρουργηθούν.

Οι γονείς έχουν προχωρήσει σε καταγγελία η οποία έφτασε στα χέρια του πρώην υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης καθώς έχουν καταθέσει 40 γονείς στην Αστυνομία, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη.

Οι δικαιολογίες του ιατρού

Ο 60χρονος παιδοκαρδιοχειρουργός φέρεται να προβαίνει σε απίστευτες δικαιολογίες για τα αποτελέσματα των εγχειρήσεων του λέγοντας άλλοτε πως φταίνε τα μηχανήματα και άλλοτε πως έφταιγε το προσωπικό που ήταν μέσα στο χειρουργείο, ενώ σε καμία περίπτωση δεν λέει ότι φταίει εκείνος για τίποτα.

Μάλιστα το εξοργιστικό είναι ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο 60χρονος φέρεται να έριχνε ευθύνες και στους ίδιους τους γονείς λέγοντας τους πώς φταίνε οι ίδιο διότι άργησαν να του φέρουν τον ασθενή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιατρός εργαζόταν σε δύο κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όμως, τώρα φαίνεται πως δεν βρίσκεται καθόλου στην Ελλάδα. Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται μόλις ολοκληρωθούν να εκδοθεί σε βάρος του 60χρονου διεθνές ένταλμα σύλληψης.









Δείτε επίσης:

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για μυστηριώδεις θανάτους 15 παιδιών – Στο μικροσκόπιο καρδιοχειρουργός «Μεσσίας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This