Τρόμος στον Κορυδαλλό: Πυροβόλησαν μητέρες με τα παιδιά τους – Στο νοσοκομείο 3 αγοράκια

Σκηνές τρόμου στη μέση του δρόμου - Τραυματίστηκαν μικρά παιδιά

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν δύο γυναίκες και τα παιδιά τους στον Κορυδαλλό, το απόγευμα της Τρίτης, όταν δέχτηκαν πυροβολισμούς ενώ περπατούσαν στον δρόμο! Η κατάσταση πλέον έχει βγει εκτός ελέγχου, με την εγκληματικότητα να έχει αυξηθεί επικίνδυνα, την ώρα που ο Τάκης Θεοδωρικάκος κάνει τον… influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Σταθοπούλου 15, στον Κορυδαλλό, όταν δύο μητέρες ηλικίας 22 και 27 ετών οι οποίες περπατούσαν στον δρόμο με τα παιδιά τους, δέχτηκαν πυροβολισμούς από έναν άνδρα, ο οποίος επέβαινε σε ΙΧ.

Ο άνδρας έστρεψε την καραμπίνα προς τις γυναίκες και τα παιδιά και άρχισε να πυροβολεί, με αποτέλεσμα τα τρία αγοράκια ηλικίας 2 και 3 ετών να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πήραν κατάθεση από τις δύο μητέρες και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This