«Τα δύο σιχάματα περιφέρονταν στα Πετράλωνα χαμογελαστά»: Ξέσπασε το αγόρι που κακοποιούσε ο ίδιος ο πατέρας του

Κατήγγειλε τις αρχές για ολιγωρία και αδιαφορία - Κανείς δημόσιος φορέας δε στάθηκε στο πλευρό του

Must Read

Είχε παγώσει το πανελλήνιο από την αποκάλυψη πως τρία αδέρφια στα Πετράλωνα κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα τους, ενώ η μητέρα τους γνώριζε και συγκάλυπτε τη φρίκη!

Για τουλάχιστον επτά χρόνια τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα τους, τον θείο τους και συνεργάτες του πατέρα!

Το αγόρι δεν άντεξε και εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε σε έναν γείτονα, ο οποίος κινητοποιήθηκε, τον πήρε υπό την προστασία του και προσπάθησε να τον βοηθήσει με την καταγγελία στην αστυνομία.

Μόλις ενηλικιώθηκε παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη για τα όσα βίωνε επί σειρά ετών, ξεσπώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Η κατ’ επίφαση μητέρα μου, μας απειλούσε διαρκώς, όταν κατάλαβε ότι θα λέγαμε ό,τι μας έκανε ο σύζυγός της και ότι τον κάλυπτε, για να μη φανεί ότι τα γνώριζε όλα. Αυτές οι απειλές εμπόδισαν τη μεγάλη μου αδελφή να καταγγείλει εξ αρχής όσα πάθαινε κι εκείνη. Έτσι βρέθηκα για ένα διάστημα σε ηλικία 12 ετών να είμαι ο μόνος από τα τρία αδέλφια που προσπαθούσα να πω την αλήθεια».

Κατήγγειλε μάλιστα τις αρχές για ολιγωρία και αδιαφορία, αφού δεν κινητοποιήθηκαν αμέσως μετά τις καταγγελίες των παιδιών, αλλά ήθελαν να υποβάλλουν μηνύσεις κατά των γονιών τους για να κινηθούν!

Περιγράφει ακόμη τον τρόπο που ο πατέρας του και οι συνεργάτες του, τον εκφόβιζαν για να μην προχωρήσει με τις μηνύσεις.

«Ο πατέρας μου και οι συνεργάτες του περιφέρονταν από το 2017 στη γειτονιά και μας εκφόβιζαν και μας χλεύαζαν. Η… να ‘χαμε να λέγαμε μητέρα μου, δεν πήγε ούτε μια φορά στην εισαγγελία να πει τι συνέβαινε. Το μόνο που έλεγε ήταν “πάλι καλά που είναι έξω και παίρνω κανένα φράγκο”. Και οι δύο αμφισβητούν την κακοποίησή μας. Τα δύο σιχάματα περιφέρονταν στα Πετράλωνα χαμογελαστά κι έπαιζαν το show της οικογένειας».

Ο ίδιος ήταν μάρτυρας της κακοποίησης των αδελφών του, αλλά και άλλων παιδιών, κυρίως αλλοδαπών.

«Μέσα στα άτομα που είχα υποδείξει, που συμμετείχαν στα όργια κακοποίησης στο σπίτι μου ήταν και ο δολοφόνος του μικρού Ανδρέα στην Κυψέλη. Ο θείος μου κακοποιούσε τα παιδιά αυτά. Υπάρχουν φωτογραφίες παιδιών που κακοποιούνταν. Τι να πω σε αυτά τα παιδιά; Δε θα τους πρότεινα την αστυνομία γιατί έχω κακή εμπειρία. Να μιλήσουν σε κάποιο δάσκαλο και να είναι προετοιμασμένα για τον πόλεμο που ακολουθεί».

Μέσω της εκπομπής έστειλε μήνυμα στη μικρότερη αδελφή του, που εξακολουθεί να μένει με τη μητέρα τους, αν και η Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων έχει συντάξει έκθεση που αναφέρει ότι είναι επικίνδυνο να μένει εκεί.

«Της λέω να επαναστατήσει και να μη βολεύεται σε όσα της προσφέρει για να μη μιλήσει για τη συμπεριφορά της. Να μιλήσει σε κάποια δασκάλα της».

Ανέφερε ακόμη με παράπονο πως κανείς δημόσιος φορέας δε στάθηκε στο πλευρό του και έκαναν τα πάντα για να δυσκολέψουν τις καταγγελίες που έκανε:

«Έλεγα στην αστυνομία από τα 12 ότι δε νιώθω ασφαλής στο σπίτι μου. Στα 14 τους είπα για τις απειλές, στα 16 ξανά. Όταν οι αρχές βλέπουν ότι και τα τρία παιδιά μιας γυναίκας κακοποιούνται και δεν κάνουν τίποτα, τότε τι θάρρος δίνουν στα παιδιά αυτά για να μιλήσουν. Η κατ’ επίφαση μητέρα μου με απειλούσε διαρκώς. Μπορούσα εγώ να πω την αλήθεια; Στα 14 με έφεραν σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον θύτη μου, δεν είναι αυτό ο ορισμός του κρατικού βιασμού;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΩΦΕΥΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΗ!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This