Αλβανός πυγμάχος έστειλε τον 36χρονο Θάνο στην εντατική!

Στα ίχνη του δράστη του άγριου ξυλοδαρμού στην Ελευσίνα -για μια παρατήρηση σε μονόδρομο- η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στην Ελευσίνα, όταν ο 36χρονος Θάνος Αδάμ έκανε παρατήρηση σε έναν οδηγό που μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο.

Υπήρξε διαπληκτισμός και άγριος ξυλοδαρμός του 36χρονου, ο οποίος από τότε δίνει μάχη για τη ζωή, όντας διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Αττικόν με εκτεταμένα αιματώματα στο κεφάλι. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Ο αδελφός του Θάνου μιλώντας στον Alpha, είπε πολύ συγκεκριμένα και ξεκάθαρα:

«Δεν είναι απλά ένα χτύπημα. Είναι από κάποιον επαγγελματία που έχει γνώσεις σε κάποιες πολεμικές τέχνες ή είναι επαγγελματίας στο αντικείμενο αυτό. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος δολοφόνος που χρησιμοποιεί σε έναν ανίδεο αυτά τα χτυπήματα».




Λίγες ώρες αργότερα, το ρεπορτάζ του zougla.gr ήρθε να επιβεβαιώσει, αυτό που πιθανόν ήξερε η μικρή κοινωνία της Ελευσίνας και είπε ο αδελφός του Θάνου, περί επαγγελματικών χτυπημάτων.

Ο δράστης του εγκληματικού ξυλοδαρμού είναι ένας Αλβανός πυγμάχος, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή και είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθεί από τις κάμερες ασφαλείας και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Αλβανός μποξέρ χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι τον 36χρονο και τον παράτησε αιμόφυρτο στο δρόμο και το γεγονός ότι μπορεί ακόμα και παλεύει για τη ζωή του και δεν πέθανε επί τόπου, οφείλεται μάλλον σε θαύμα….

Η αστυνομία φέρεται να γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του Αλβανού δράστη και όπως διαρρέεται είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του πριν προκληθεί κανένα άλλο επεισόδιο, καθώς ο κόσμος της περιοχής έχει ξεσηκωθεί και στις συζητήσεις που γίνονται σχολιάζεται ότι  «σκοτώνουν τους Έλληνες για πλάκα» και η αστυνομία δεν μπορεί να αντιδράσει, λόγω και των τεράστιων ελλείψεων σε προσωπικό στο ΑΤ της Ελευσίνας.




*φωτογραφία: Alpha, zougla.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This