Εντός της ημέρας η απόφαση για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη

Το σχετικό ζήτημα θα συζητηθεί στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στις Βρυξέλλες

Must Read

Μέσα στην ημέρα -εκτός απροόπτου- αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την άρση της ασυλίας του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, από την ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε περίπτωση που αρθεί η ασυλία του Αλέξη Γεωργούλη αναμένεται η κλήση του από τις Αρχές, προκειμένου να καταθέσει και να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της καταγγελίας. Ο κ. Γεωργούλης κατηγορείται για βιασμό και κακοποίηση εις βάρος της δικηγόρου και υποψήφιας βουλευτή στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Ελένης ΧρονοπούλουTο αίτημα των βελγικών αρχών ανακοίνωσε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα στις 17 Απριλίου και στη συνέχεια στις 30 Μαΐου η Επιτροπή νομικών υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε ομόφωνα υπέρ της άρσης της ασυλίας του ευρωβουλευτή και ηθοποιού. Η συνήγορος του ευρωβουλευτή, Σταματία Μάλλα είπε ότι, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε προτείνει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές του Βελγίου να εμφανιστεί και να παράσχει εξηγήσεις, πλην όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω του ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία άρσης της ασυλίας του. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας άρσης της ασυλίας του στον συντομότερο δυνατό χρόνο χαρακτηρίζεται «θετική» από τη δικηγόρο του, καθώς κατόπιν τούτου ο κ. Γεωργούλης αναμένεται να κληθεί από τις αρχές «προκειμένου να καταθέσει και να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της καταγγελίας και των διαλαμβανομένων στη δικογραφία».  

 

Διαβάστε ακόμα:

«Πολύ θετική εξέλιξη», χαρακτήρισε την άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη η δικηγόρος του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This