18χρονος που μαχαιρώθηκε στην Ακρόπολη: «Φοβήθηκα όταν ο ένας έβαλε πιο μέσα το μαχαίρι»

Τι ανέφερε για την αντίδραση των φίλων του

Must Read

Τις στιγμές τρόμου που έζησε στην περιοχή της Ακρόπολης τον Απρίλιο όταν μαχαιρώθηκε από αγνώστους που ήθελαν να τον ληστέψουν περιέγραψε ο 18χρονος Δημήτρης.

Μετά την αιματηρή επίθεση ο νεαρός είχε δώσει μάχη για την ζωή του καθώς βρέθηκε διασωληνωμένος στην εντατική αφού είχε δεχθεί μαχαιριές στο λαιμό και την κοιλιά και είχε χάσει πολύ αίμα.

Μιλώντας στο Action24 o 18χρονος ανέφερε σχετικά με την περιπέτειά του:

«Είχα πάει στο Μοναστηράκι με την παρέα μου και κάποιοι ήρθαν εκεί που καθόμουν με την παρέα μου για να μας ζητήσουν ένα τσιγάρο. Εγώ απάντησα πως δεν έχω, δεν καπνίζω», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πριν προλάβει να κάνει οποιαδήποτε κίνηση, ένας από αυτούς είχε βάλει το μαχαίρι πίσω στην πλάτη του απειλώντας τον. Οι φίλοι του πανικοβλήθηκαν και έτρεξαν μακριά να σωθούν.

«Έγινε ένα μπουλούκι και φοβήθηκα επειδή έβαλε λίγο πιο μέσα το μαχαίρι. Έκανα δυο βήματα δίπλα, αυτός με είχε γατζώνει από το τσαντάκι και μου δίνει μία στο λαιμό, και ευτυχώς δε με πετυχαίνει. Μετά μου δίνει μία στην κοιλιά και με πέτυχε» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε.

Ο 18χρονος θυμάται ότι έπεσε στο έδαφος αλλά και την αντίδραση των φίλων του όταν τον αντίκρισαν σε αυτή την κατάσταση.

Μάλιστα, όπως λέει τον βοήθησε και ένας άγνωστος τον οποίο δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει εκείνη τη στιγμή λόγω της κατάστασής του.

«Ο ένας με βοηθούσε όσο μπορούσε. Ο άλλος φίλος μου με το που με είδε μαχαιρωμένο άρχισε να τους παίρνει στο κυνήγι και τον έναν τον πιάσανε, ευτυχώς, και με τη βοήθεια του κόσμου. Υπήρχε και ένας άνθρωπος που δεν τον είδα ποτέ, γιατί είχα σχεδόν κλειστά τα μάτια μου. Έβαλε το τσαντάκι μου στο κεφάλι μου για να ξαπλώσω. Ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια, δεν τον ξέρω, δεν τον είδα», συμπλήρωσε ο 18χρονος.

Δείτε τις δηλώσεις του:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This