Βόλος: Επιτέθηκε στον γείτονά του για ένα κορμό δέντρου! Η απόφαση του δικαστηρίου

Η απίστευτη υπόθεση βρήκε τη λύση της μετά από πέντε χρόνια

Must Read

Αναβίωσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου μια απίστευτη υπόθεση του 2018, όταν ένας άνδρας είχε επιτεθεί σε γείτονά του στις Αλυκές του Βόλου και τον είχε τραυματίσει με τσεκούρι γιατί ήθελε απεγνωσμένα ένα κορμό δέντρου!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, τον Φεβρουάριο του 2018, όταν συνεργεία του Δήμου κλάδευαν τα δέντρα στις Αλυκές και οι κάτοικοι πήγαιναν στο σημείο για να πάρουν τα ξύλα.

Θύτης και θύμα, 65 ετών και 63 ετών αντίστοιχα, ήθελαν απεγνωσμένα ένα κορμό δέντρου και άρχισαν να τσακώνονται για το ποιος θα τον πάρει!

Τότε, ο κατηγορούμενος τραυμάτισε με το τσεκούρι στη κοιλιά τον συνομήλικό του, ο οποίος νοσηλεύτηκε τρεις μέρες στο νοσοκομείο του Βόλου.

Χθες, ενώπιον του δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως ο γείτονάς του έπεσε μόνος του επάνω στο τσεκούρι την ώρα του καβγά!

Όμως, ένα μέλος του συνεργείου του δήμου τον «έκαψε» καθώς κατέθεσε ότι ο 63χρονος επιτέθηκε κατά του 65χρονου γείτονά του και τον χτύπησε ο ίδιος στο κάτω μέρος της κοιλιάς με το τσεκούρι.

Ο 63χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοχρησία και καταδικάστηκε σε χρηματική ποινή 180 ευρώ.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This