«Μπαμπά, βοήθεια» – Το μήνυμα του 12χρονου όταν είδε το εμετικό βίντεο που του έστειλε ο Αρχιμανδρίτης

Το 12χρονο αγοράκι ζήτησε βοήθεια από τον πατέρα του όταν είδε το χυδαίο βίντεο

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η φρικιαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή έναν αρχιμανδρίτη που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στο Ναύπλιο, όταν έστειλε σε ένα 12χρονο αγόρι, με το οποίο διατηρούσε πνευματική σχέση, ένα εμετικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να αυνανίζεται!

Το μεσημέρι της Τρίτης, ξεκίνησε η απολογία του 40χρονου Αρχιμανδρίτη στα Δικαστήρια Ναυπλίου, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι ήθελε να στείλει το πορνογραφικό βίντεο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, σε άλλον παραλήπτη.

Μόλις το 12χρονο αγόρι έλαβε το άσεμνο βίντεο από τον διεστραμμένο ιερέα, έσπευσε να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα του, ο οποίος ζει στο εξωτερικό. «Μπαμπά βοήθεια» είπε ο 12χρονος στον πατέρα του και εκείνος ταξίδεψε αμέσως στην Ελλάδα για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και να προστατέψει τον γιο του.




Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν κατασχέσει το κινητό τηλέφωνο και τους υπολογιστές του ιερέα προκειμένου να εξετάσουν το περιεχόμενο αλλά και το αν έχουν λάβει αντίστοιχα βίντεο και άλλοι ανήλικοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του ρασοφόρου ζήτησε αναβολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος από τις 24 Μαΐου έως και τις 4 Ιουνίου που συνελήφθη ο ρασοφόρος, για να διαπιστωθεί σε ποιους έχει σταλεί πορνογραφικό υλικό.



Ο 40χρονος αρχιμανδρίτης, ο οποίος ήταν και δάσκαλος κατηχητικού, είχε συχνή επαφή με τη νεολαία της περιοχής γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις αρχές ότι μπορεί να έχει μεγαλύτερη δράση από αυτή που αποκαλύφθηκε.

Μάλιστα, δια του δικηγόρου του υποστήριξε οτι έστειλε κατά λάθος το βίντεο στον 12χρονο. «Ουδέποτε είχα επικοινωνία με ανηλίκους πλην του συγκεκριμένου, έγινε κατά λάθος καθώς νόμιζα ότι είχα στείλει το γραπτό μήνυμα σε άλλον ενήλικα, ηλικίας 30 ετών, που είχε το ίδιο μικρό όνομα», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Έκανα το τελευταίο δεκαήμερο με τον ενήλικα διαδικτυακό σεξ, είχα επικοινωνία και με άλλους ενήλικες, δεν είχα ποτέ καμία φυσική επαφή με κανέναν».

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης

Από την πλευρά της η  Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης ανακοίνωσε ότι έθεσε σε αργία τον σάτυρο ιερέα δίνοντας στη δημοσιότητα και το όνομά του.

«Η `Ιερά Μητρόπολις “Υδρας, Σπετσών & Αιγίνης άνακοινοί ότι ό Άρχιμ. π. `Ιερόθεος Λουμουσιώτης κληρικός τής καθ’ `Ημάς `Ιεράς Μητροπόλεως έτέθη σέ αργία ως διαλευκάνσεως τής ύποθέσεώς του γιά αδίκημα διωκόμενον άπό τόν Ποινικόν Κώδικα καί ταυτοχρόνως άπό τούς `Ιερούς Κανόνας τής `Εκκλησίας» αναφέρει.

«Καταλαβαίνουμε πως υπάρχει και άλλο ”παρακλάδι”»

Η μητέρα του 12χρονου εξήγησε πως ο ιερέας δεν πρόλαβε να ασελγήσει σε βάρος του γιατί το παιδί μίλησε στους γονείς του για το χυδαίο μήνυμα που έλαβε. Η ίδια, μάλιστα, εκτιμά πως υπάρχουν και άλλα παιδιά τα οποία έλαβαν το βίντεο με τις άσεμνες χειρονομίες στο messenger τους.

«Υπάρχει μια σοβαρότητα τι έχει γίνει στα υπόλοιπα παιδιά. Εγώ αυτό προσπαθώ να βγάλω, τι έχει γίνει και με άλλα παιδιά. Το δικό μου παιδί δεν το έχει ακουμπήσει, δεν πρόλαβε. Αν το είχε ακουμπήσει θα ήμουν εγώ στη θέση του τώρα, να δικάζομαι», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν το έχει ακουμπήσει, το προλάβαμε γιατί το παιδί μας μίλησε αμέσως και αμέσως δράσαμε με τη Δίωξη. Καταλαβαίνουμε από τη συνομιλία και όλα αυτά πως υπάρχει και άλλο ‘παρακλάδι’».

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου αναμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για να διαπιστώσουν με βάσιμα στοιχεία αν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό ή αρρωστημένη συνήθεια.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This