Αστυνομικός για απεγκλωβισμό μωρού στην Θεσσαλονίκη: «Το σφυρί για το σπάσιμο του τζαμιού το πήρα εγώ»

Πώς περιέγραψε το περιστατικό

Must Read

Καρέ-καρέ περιέγραψε τις δραματικές στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη ο αστυνομικός που παρενέβη χθες το πρωί όταν ένα παιδάκι 1.5 ετών κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της μητέρας του κατά λάθος με αποτέλεσμα εκείνη να τρομοκρατηθεί και να αρχίσει να φωνάζει για βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Πυλαίας, όταν η μητέρα έδωσε τα κλειδιά του οχήματος στο παιδί για να παίξει και το αγοράκι πάτησε το κουμπί κλειδώματος από λάθος.

Όπως ανέφερε ο υπαρχιφύλακας Χρήστος Γκανάτσιος που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους περιπολίας και διερχόμενοι από την οδό Βεργίνας είδαν την γυναίκα, η οποία ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Στην αρχή, όπως λέει νόμιζαν ότι την είχαν ληστέψει καθώς τα προσωπικά της αντικείμενα ήταν διασκορπισμένα στο έδαφος.

«Μόλις πλησιάσαμε η γυναίκα δεν μπορούσε να μας εξηγήσει τι έγινε, φώναζε και ούρλιαζε “το παιδί μου”. Οι υπόλοιποι που βρίσκονταν εκεί, μάς εξήγησαν ότι το ανήλικο παιδί της, ενάμιση ετών, ήταν εγκλωβισμένο – κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητό της, με τα κλειδιά μέσα, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να το βγάλει από το όχημα», είπε στους δημοσιογράφους.

Ο αστυνομικός έβγαλε το σφυρί εκτάκτου ανάγκης που είχε μαζί του και αφού πήρε την άδεια της μητέρας έσπασε με προσοχή το τζαμί του αυτοκινήτου. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος το σφυρί το είχε αγοράσει με δικά του χρήματα και δεν αποτελεί μέρος του υπηρεσιακού εξοπλισμού.

«Είναι πολύ άσχημο να βλέπεις το παιδί σου κλειδωμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο, να μη μπορείς να κάνεις τίποτα για να το βγάλεις και με τη θερμοκρασία συνεχώς να ανεβαίνει», σχολίασε ο κ. Γκανάτσιος.

Όπως διευκρίνισε δεν είχε προηγηθεί κλήση στην Άμεση Δράση, καθώς η μητέρα δεν μπορούσε ούτε καν να σκεφτεί. «Εμείς, για καλή τύχη, έτυχε να είμαστε διερχόμενοι από το σημείο», είπε ο αστυνομικός.

Σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν ο κ. Γκανάτσιος είπε πως η θερμοκρασία είχε αρχίσει να ανεβαίνει καθώς το ΙΧ ήταν μέσα στον ήλιο. Ευτυχώς το παιδί δεν είχε αντιληφθεί τι ακριβώς είχε συμβεί γιατί το κρατούσε απασχολημένο η μητέρα του από το παράθυρο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί απεγκλώβισαν μωρό από αυτοκίνητο – Άκουσαν φωνές και κλάματα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This