Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 29χρονο Κύριλλο, που «έσβησε» σε τροχαίο στην Ανδραβίδα

Ο άτυχος νέος κατευθυνόταν στον παιδικό σταθμό όπου και εργαζόταν...

Must Read

Ως σεφ σε παιδικό σταθμό εργαζόταν ο 29χρονος Κύριλλος, ο οποίος έχασε χτες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακή οδό Ανδραβίδας – Κυλλήνης, όταν η μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε συγκρούστηκε με σφοδρότητα με προπορευόμενο όχημα, το οποίο επιχείρησε να στρίψει δεξιά.

Ο Κύριλλος εκτινάχθηκε στον αέρα και σωριάστηκε στο έδαφος, ενώ η μηχανή του κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι. Λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στην άσφαλτο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών που έσπευσαν στο σημείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον επαναφέρουν. Ο άτυχος νέος κατευθυνόταν στον παιδικό σταθμό όπου εργαζόταν.

Η τραγική ειρωνεία, είναι πως ο Κύριλλος είχε εγκαταλείψει την Αθήνα για να ζήσει στην επαρχία παρέα με τη σύντροφό του, με την οποία έκαναν όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Οι συνάδελφοι του τον αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook: «Δυστυχώς εχθές το μεσημέρι χάθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο μάγειρας του σταθμού μας. Ενας υπέροχος νέος μόλις 29 ετών, ένας αξιόλογος συνεργάτης με όνειρα και αγάπη για την δουλειά και τα παιδιά, ένας άνθρωπος γεμάτος κέφι, χαμόγελο και ζωή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This