Θάνατος 19χρονης εγκύου στη Νέα Μάκρη: «Θα το πάμε μέχρι την δικαίωση», λέει ο θείος της

Must Read

Αποφασισμένη να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όσοι ευθύνονται για τον άδικο χαμό της 19χρονης εγκύου από τη Νέα Μάκρη η οποία έχασε την ζωή της την περασμένη Τρίτη, αναμένοντας να την παραλάβει το ασθενοφόρο είναι η οικογένειά της.

Μιλώντας στο MEGA ο θείος της 19χρονης τόνισε πως μέχρι στιγμής κανένας υπεύθυνος δεν έχει προσεγγίσει την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας για να ζητήσει συγγνώμη.

«Τη λέξη συγγνώμη δεν την έχω ακούσει μέχρι ακόμα. Μάλλον την έχουν σβήσει αυτή τη λέξη από το γλώσσα… Θα συνεχίσω το θέμα μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει η δικαιοσύνη», δήλωσε.

Στη συνέχεια είπε πως προσπάθησαν να πάρουν ταξί αλλά ο ταξιτζής δεν έπαιρνε την κοπέλα στην κατάσταση που βρισκόταν.

«Και είχε δίκιο ο άνθρωπος, κι εγώ να ήμουν δεν θα το έκανα», είπε ο θείος της εγκύου.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μαθιόπουλος, πρόεδρος εργαζομένων ΕΚΑΒ, τόνισε πως υπάρχει έλλειψη ασθενοφόρων και γι’ αυτό τον λόγο σημειώνονται μεγάλα διαστήματα αναμονής κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς τα περιστατικά είναι πολλά, ενώ στη συνέχεια γίνεται κατηγοριοποίηση των περιστατικών.

Η άτυχη κοπέλα είχε νιώσει έντονη αδιαθεσία και πόνους στην κοιλιά. Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της, καλούσε το ασθενοφόρο συνεχόμενα αλλά άργησε να έρθει με αποτέλεσμα να καταλήξει η 19χρονη.

Το ΕΚΑΒ από την πλευρά του υποστηρίζει πως η πρώτη κλήση έγινε γύρω στις 11:00, ωστόσο ο θείος της 19χρονης διαψεύδει αυτούς τους ισχυρισμούς και υποστηρίζει ότι κάλεσε 23 φορές, με την πρώτη κλήση να γίνεται λίγο πριν τις 10:00, ενώ η απάντηση από το ΕΚΑΒ έγινε στις 10:24.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε επίσης:

«Αν είχε έρθει εγκαίρως το ΕΚΑΒ θα ζούσε ο πατέρας μου» – Κι άλλο «θύμα» της διάλυσης του ΕΣΥ

Με μπαλώματα προσπαθούν να καλύψουν την κατάρρευση του ΕΣΥ – Φοβούνται τον διασυρμό ενόψει της σεζόν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This