Νέα αναστάτωση στην Αταλάντη: Σημειώθηκε σεισμός 4.1 Ρίχτερ – Τι λένε οι ειδικοί

Must Read

Δεν έχουν καταφέρει να ησυχάσουν οι κάτοικοι στην περιοχή της Αταλάντης καθώς λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ένα νέος σεισμός, αρκετά ισχυρός, της τάξεως των 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 12 χλμ νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ το εστιακό βάθος ήταν 17,3 χλμ.

Πρόκειται για το ίδιο επίκεντρο με αυτό του ισχυρού σεισμού των 4,8 Ρίχτερ της Πέμπτης.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος τονίζοντας πως η νέα δόνηση αποτελεί «φυσιολογικό μετασεισμό».

Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Σεισμός μεγέθους 4,1 έγινε πριν λίγο (13.05) στην περιοχή που ενεργοποιήθηκε πρόσφατα πλησίον της Αταλάντης. Φυσιολογικός μετασεισμός, ενισχύει την άποψη ότι ο προχθεσινός 4,8 ήταν ο κύριος.

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα τα ξημερώματα, περίπου στις 3.20, σημειώθηκε άλλη μια δόνηση 3.2 Ρίχτερ. Γενικά από την Πέμπτη οι μετασεισμοί είναι ιδιαίτερα συχνοί στην περιοχή και έχουν αναφερθεί περισσότεροι από 30.

Σύμφωνα με τους σεισμολόγους, το ρήγμα από το οποίο προήλθε ο σεισμός της Πέμπτης είναι μικρότερο και δεν έχει καμία σχέση με αυτό της Αταλάντης.

Δείτε βίντεο:



Δείτε επίσης:

Σεισμός στην Αταλάντη: Πόσα σπίτια έπαθαν ζημιές – Τι λέει ο Ευθύμιος Λέκκας

Αταλάντη: Νέα δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This