Κολωνός: Tρία νέα πρόσωπα έδειξε η 12χρονη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, τους οποίους φέρεται να γνώρισε μέσω της εφαρμογής Blindchat

Must Read

Τρεις Έλληνες είναι τα νέα πρόσωπα που προέκυψε ότι εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο πλαίσιο της έκτης κατάθεσής της.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, και τους τρεις φέρεται να τούς γνώρισε μέσω της εφαρμογής Blindchat, με τις αρχές να βρίσκονται, πλέον, στη διαδικασία ταυτοποίησης τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για τον πρώτο άνδρα το κοριτσάκι ανέφερε πως «είναι ένας μηχανικός… και μιλάγαμε στο Viber. Θυμάμαι μόνο ότι είχε ένα τζιπ». Απαντώντας δε στην ερώτηση της παιδοψυχολόγου για το εάν είχε βρεθεί μία φορά με αυτόν ή περισσότερες, η 12χρονη απάντησε «μία, γιατί θυμάμαι τις άλλες φορές δεν μπορούσε».

Ο δεύτερος Έλληνας μένει στην Καλλιθέα, όπως αποκαλύπτει το κορίτσι. «Ένας από την Καλλιθέα. Έχουμε βρεθεί εκεί στις πέτρες, έχει μια μηχανή … (αναφέρει τη μάρκα)»

  • Παιδοψυχολόγος: Πόσες φορές είχες συναντηθεί με αυτόν;
  • 12χρονη: Πάνω από μια φορά
  • Παιδοψυχολόγος: Τι δουλειά έκανε σου είπε μήπως;
  • 12χρονη: Μου είχε πει ότι δουλεύει πάνω σε ένα χωριό, δεν ξέρω… Αλλά μακριά δεν ξέρω… Αλλά έμενε στην Καλλιθέα.
  • Παιδοψυχολόγος: Δεν είχες πάει ποτέ στο σπίτι του;
  • 12χρονη: Μου είχε πει, αλλά δεν πήγα.

Οσον αφορά τον τρίτο, η ανήλικη ανέφερε πως «είναι ένας που δουλεύει στα καράβια, αλλά όχι κάθε ημέρα. Πήγαινε για παράδειγμα εφτά μήνες, έξι και μετά… Έχει ένα αυτοκίνητο (αναφέρει την μάρκα)… να σας πω μετά το μοντέλο, να σας το δείξω. Ξέρω ότι έχει μία ξένη κοπέλα. Έλληνας και αυτός». Στην ερώτηση δε της παιδοψυχολόγου για το εάν οι περισσότεροι στο Blindchat ήταν Έλληνες, η 12χρονη απάντησε «ναι».

Θυμίζουμε πως χάρη στις σοκαριστικές αποκαλύψεις του κοριτσιού και μεγάλου θύματος της συνταρακτικής αυτής υπόθεσης με «ενορχηστρωτή» τον Ηλία Μίχο, έχουν προκύψει μέχρι στιγμής 32 συνολικά κατηγορούμενοι, οι τέσσερις εκ των οποίων παραμένουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This