Καλαμάτα: Γίνεται ανάπλαση δρόμων με μάρμαρα από το νεκροταφείο;

Η ανάρτηση που προκάλεσε σάλο και η απάντηση του δημάρχου

Must Read

Πολλά ερωτηματικά για την δημοτική αρχή της Καλαμάτας προκάλεσε χθες η ανάρτηση  στα μέσα κοινωνική δικτύωσης του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλη Κανάκη στην οποία αναφερόταν πως η ανάπλαση του κεντρικού παραλιακού δρόμου της πόλης, της οδού Ναυαρίνου,  γίνεται με μάρμαρα από τους τάφους του νεκροταφείου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κανάκης έγραψε:

«Η ανάπλαση της Ναυαρίνου έχει έως σήμερα διαρκέσει πάνω από 540 ημέρες. Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις, αδικαιολόγητη απουσία των συνεργείων και αδικαιολόγητα αναποτελαστική διαχείριση της δημοτικής αρχής.

 Οι παρακάτω φωτογραφίες από την ανάπλαση δείχνουν ότι σαν υλικά χρησιμοποιούνται μάρμαρα από τάφο.

Η σύμβαση επιτρέπεται κάτι τέτοιο;

Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται μεταχειρισμένα υλικά (εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα βέβαια κάτι που οφείλει να διευκρινίσει ο υπεύθυνος του έργου). Υπάρχει επιβλέποντας από τον Δήμο;

Πιστοποιείται η ποιότητα του έργου;

Απίστευτα πράγματα με την ανοχή της δημοτικής αρχής».

Δείτε την ανάρτηση:

H ανάρτηση προκάλεσε σάλο και χθες το βράδυ ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος έδωσε εντολή να σταματήσει το έργο και να δώσουν εξηγήσεις για τις πλάκες.

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου:

«Έδωσα ήδη εντολή στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου να διακοπεί το έργο της Ανάπλασης στην οδό Ναυαρίνου και να κληθούν ο εργολάβος και ο επιβλέπων μηχανικός να δώσουν εξηγήσεις για τις μαρμάρινες πλάκες.

Άμεσα θα πραγματοποιηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος στο τμήμα που έχει ήδη κατασκευαστεί. Είναι προφανές ότι θα ακολουθηθεί όλη η προβλεπόμενη διαδικασία και θα επιβληθούν κυρώσεις».

Δείτε φωτογραφία:

Ωστόσο, ο κ. Κανάκης αποφάσισε χτες το απόγευμα να κατεβάσει την ανάρτησή του αναφέροντας σε νέα ανάρτηση του πως «σέβομαι τους επαγγελματίες που σχετίζονται με το έργο».

Ωστόσο έριξε τα βέλη του με νόημα και πάλι στην δημοτική αρχή που δεν γνωρίζει τι γίνεται με τα έργα της πόλης.

Δείτε τι έγραψε:

«Η ανάρτηση για την Ναυαρίνου αφαιρέθηκε διότι σέβομαι τους επαγγελματίες που σχετίζονται γενικά με το έργο.

Η δημοτική αρχή απέδειξε για άλλη μια φορά, όπως με την δεξαμενή, την Ιατρόπουλου, την Αναγνωσταρά, το σύστημα κλιματισμού της τέντας, την ανάπλαση υπαπαντης και τόσα άλλα έργα ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συμβαινει με αυτα.

Το μόνο που κάνει καλά εδώ και τέσσερα χρόνια είναι να ειρωνευεται οποίον ασκεί καλοπιστη κριτική, να εφευρίσκει απίθανες δικαιολογίες για κάθε λογικό ερώτημα και να ζητάει παρατάσεις χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο.

Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του…»

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This