Εύβοια: Απαγορεύτηκε το κολύμπι στην παραλία που βυθίστηκε από τα 4,8 Ρίχτερ στην Αταλάντη

Must Read

Η υποχώρηση της παραλίας στη «μύτη» που σχηματιζόταν μπροστά στο Μύλο, στην Ιστιαία της Εύβοιας, η οποία συνέβη μετά τον πρόσφατο σεισμό των 4,8 Ρίχτερ με επίκεντρο την Αταλάντη, όχι μόνο προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής, αλλά οδήγησε και στην απόφαση να απαγορευτεί η κολύμβηση στη συγκεκριμένη παραλία.

Ο δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς σε σχετική ανακοίνωσή του είχε δηλώσει: «Με τα το σημερινό σεισμό, η παραλία στο Μύλο των Γιάλτρων υπέστη καθίζηση. Συντονισμένα με τον λιμενάρχη Λ. Αιδηψού και μετά από επικοινωνία μας με το ΙΓΜΕ, ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη ρήγματος και την πιθανή υποθαλάσσια κατολίσθηση των αποθέσεων άμμου. Οι υπηρεσίες θα κάνουν αυτοψία τις επόμενες ημέρες». Η παραλία έχει αλλάξει όψη και, ως φαίνεται, το φαινόμενο συνεχίζεται.

Ο Φώτης Παρακατσελάκης, ο άνθρωπος που φωτογράφισε την παραλία της Βόρειας Εύβοιας που βύθισε ο σεισμός στην Αταλάντη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με Θέα», δήλωσε ότι έγινε καθίζηση περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων και πρόσθεσε ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει το 1995, λίγο πιο αριστερά από το σημείο, όπως και το 1977. Σημείωσε δε ότι έχει απαγορευτεί το κολύμπι στην παραλία, καθώς το Λιμενικό έχει τοποθετήσει κορδέλες αποτροπής.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:





Δείτε επίσης: Ζάκυνθος: Απαγορευμένο και για τους κολυμβητές το Ναυάγιο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This