Λάρισα: Απόπειρα αυτοκτονίας 57χρονης αλλοδαπής δημοσιογράφου – Το 2009 είχε μηνύσει τον ΠΟΥ!

Φέρεται να είχε μηνύσει ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης, με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων...

Must Read

Σε συναγερμό τέθηκαν από το μεσημέρι οι Αρχές στη Λάρισα, καθώς μια 57χρονη δημοσιογράφος ιρλανδοαυστριακής καταγωγής απείλησε να αυτοκτονήσει, πηδώντας από μπαλκόνι του 4ου ορόφου ξενοδοχείου στην πλατεία Ταχυδρομείου.

Η αγωνιώδης επιχείρηση διήρκεσε σχεδόν μία ώρα, υπό το βλέμμα του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το περιστατικό, και έληξε με τη γυναίκα να πείθεται, τελικά, να μην πραγματοποιήσει το απονενοημένο διάβημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του larissanet.gr, η 57χρονη γεννήθηκε στην Ελβετία το 1966 από Ιρλανδή μητέρα και Αυστριακό πατέρα και ξεκίνησε να αρθρογραφεί, μεταξύ άλλων, σε επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τα εμβόλια. Μάλιστα, το 2009 φέρεται να μήνυσε τον ΠΟΥ και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων.

Η επίδοξη αυτόχειρας έμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και, σύμφωνα με τον division manager της μονάδας, Ευάγγελο Μάκα, πρόκειται για μια ευγενέστατη ένοικο, που πλήρωνε κανονικά το ενοίκιο του δωματίου της και δεν δημιουργούσε προβλήματα. «Σήμερα έφτασε σε μια ακραία στιγμή, στο οποίο θεωρεί ότι το θέμα είναι πολιτικό και κάποιος την έχει απειλήσει για άρθρα που έγραψε εναντίον της κυβέρνησης», δήλωσε ο κ. Μάκας και πρόσθεσε πως η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Σύμφωνα, εξάλλου, με μαρτυρία Λαρισαίου επιχειρηματία, ο οποίος τη γνωρίζει και πήγε στο σημείο μόλις έμαθε για το συμβάν, η 57χρονη ζει εδώ και -τουλάχιστον- οκτώ χρόνια στη Λάρισα και είχε «τραβήξει πολλά», εξαιτίας της αρθρογραφίας της.

*πηγή φωτο / βίντεο: larissanet.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This